Inteligentní obchodování s volatilitou: Společnost Bybit představila službu Smart Leverage, která nabízí uživatelům bezprecedentní kontrolu nad obchodováním bez rizika likvidace

Společnost Bybit, jedna ze tří největších kryptografických burz na světě podle objemu, oznámila službu Smart Leverage, svůj nejnovější strukturovaný produkt sady Bybit Earn, jehož cílem je umožnit obchodníkům s kryptoměnami využít tržních příležitostí, které se začínají objevovat v očekávání nadcházejícího půlení bitcoinu.

Smart leverage umožňuje obchodníkům získat pozice s vysokým pákovým účinkem (až 200x) za současné úplné ochrany proti likvidaci až do data vypořádání. Uživatelé tak mohou obchodovat s Bitcoinem (BTC) a Etherem (ETH) s krátkodobou volatilitou, aniž by se museli obávat náhlých cenových výkyvů a uzavírat své pozice.

Smart Leverage je strukturovaný produkt nechráněný kapitálem, který umožňuje obchodníkům využít výrazných cenových pohybů, jako je například takzvané "V-shaped recovery". Díky tomu, že obchodníci mohou generovat zisk kdykoli, mají nyní uživatelé možnost zvýšit své potenciální výnosy a obchodovat s volatilitou trhu snáze.

Klíčové vlastnosti funkce Smart Leverage:

• Před vypršením platnosti nenastane likvidace: Smart Leverage zajišťuje, že se obchodníci mohou bez obav zapojit do obchodování s vysokým pákovým efektem, aniž by se museli obávat likvidace.

• Zisk kdykoli: Díky flexibilitě generování zisku kdykoli během předplaceného období umožňuje Smart Leverage obchodníkům využít aktuálních příležitostí a podle vlastního uvážení zisky uzamknout.

• Nulové poplatky: Smart Leverage nabízí obchodníkům výhodu obchodování bez poplatků, což zajišťuje, že všechny dosažené výnosy jsou plně formulovány a nejsou vůči nim uplatněny žádné srážky.

"Je nám potěšením představit službu Smart Leverage. Jedná se o jedinečnou nabídku, která dále upevňuje pozici společnosti Bybit jakožto průkopníka v oboru kryptoměn," prohlásil Ben Zhou, co-founder and CEO of Bybit (spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Bybit). "Díky našemu bleskurychlému párovacímu systému a elegantnímu uživatelskému rozhraní si nás oblíbili obchodníci po celém světě. Neustále jim nabízíme prvotřídní produkty, které lépe naplňují jejich požadavky."

#Bybit / #TheCryptoArk

O společnosti Bybit

Bybit je jednou ze tří největších burz s kryptoměnami podle objemu transakcí s více než 25 miliony uživatelů. Byla založena v roce 2018 a nabízí profesionální platformu pro investory a obchodníky v oblasti kryptoměn s ultrarychlým párovacím systémem, nepřetržitým zákaznickým servisem a vícejazyčnou komunitní podporou. Společnost Bybit je hrdým partnerem týmu Oracle Red Bull Racing, úřadujících šampionů poháru konstruktérů i jezdců Formule 1.

Další podrobnosti o společnosti Bybit najdete na stránkách Bybit Press.

S dotazy médií se můžete obrátit na adresu media@bybit.com 

Další informace naleznete na adrese https://www.bybit.com

Aktuální informace můžete sledovat prostřednictvím: komunit a sociálních sítí společnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2370484/Trade_Volatility_Smartly_Bybit_Introduces_Smart_Leverage_Offering_Users_Unprecedented.jpg 

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

 

PROTEXT

 

Klíčová slova SAE-internet-burzy-měna-Bybit

Oblast
Blízký východ (bv)

Kategorie
Finance, ekonomika
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.