Marnost! Třeštíková se pustila do Hanychové i Smetany kvůli propagaci fast fashion

Spisovatelka Radka Třeštíková je známá svou láskou ke kvalitní módě. Zřejmě právě proto ji zvedlo ze židle to, že v poslední době známé celebrity a influencerky tolik propagují turecký módní řetězec fast fashion, který vstoupil nově na český trh.

Radka Třeštíková má naprosto výstavní postavu. Ve svých dvaačtyřiceti letech je dvojnásobná maminka v perfektní formě a rozhodně má co ukázat. Není divu, že miluje módu a ve svém šatníku si vybírá hlavně kvalitnější kousky. Na sociálních sítích své fanoušky často potěší sexy snímky, na kterých je značně odhalená.

Mohlo by vás zajímat: Něžná broskvová, světle žlutá i modrá. Tyto barvy budou dominovat letošnímu jaru

Nedávno se na svém profilu na Instagramu pustila do zhodnocení spolupráce s tureckým módním řetězcem, který se nedávno nově představil na českém trhu a se kterým už navázalo spolupráci několik českých influencerek a celebrit. „Dva malé kroky dopředu a tisíc kroků zpátky,“ zhodnotila spisovatelka situaci ve svém příspěvku. „Nerozumím tomu, jak může tolik influencerů spojit své jméno s touhle společností a pomáhat jí s čistým svědomím prosadit se na našem trhu,“ napsala Třeštíková.

Odsouzení fast fashion

Blogerce mimo jiné vadí podpora takzvané fast fashion, což je levná a velmi dostupná móda, která se vyrábí ve velkém množství bez ohledu na znečišťování životního prostředí či pracovní podmínky pro zaměstnance. Zjednodušeně řečeno, v tomto směru převažuje kvantita nad kvalitou.

Čtěte také: Módní alarm a jarní trendy 2024: Puntíky, červená, mašle a devadesátky

„Tato společnost je gigantické turecké tržiště vlastněné čínskou firmou, je to mimo jiné absolutní fast fashion trash, který ztělesňuje všechno to, proti čemu se poslední roky na poli módy bojuje,“ vysvětlila Radka, která si tak nepřímo rýpla například do Agáty Hanychové či kamarádky Emmy Smetana, které výrobky této společnosti na svých profilech na sociálních sítích propagovaly. „Píše se rok 2024 a my už zase míříme hluboko do háje. Dík za připomenutí, že nejvýstižnějším slovem naší generace bude nejspíš marnost,“ povzdechla si Třestíková.

O fast fashion promluvila v rozhovoru také podnikatelka Erika Eliášová:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.