S dnes již exmanželem Ondřejem Brzobohatým se bývalá Miss World rozešla ve zlém a jejich rozvod byl médii velmi ostře sledovaný. Zatímco hudebník se z něj podle všech indicií rychle oklepal, pro jeho někdejší partnerku to rozhodně neplatí. 

Podle svých slov se snažila manželství do poslední chvíle zachránit, bohužel se jí to ale nepodařilo. To na její duši pochopitelně zanechalo šrámy a jak přiznala, byla dokonce nucena vyhledat odbornou pomoc. 

“Spíš jsem navštěvovala terapeuta proto, abych pochopila, že jsem nemohla udělat víc. Já jsem se snažila pomoct, snažila jsem se být oporou, ale nebyla jsem to já, kdo měl problém. A protože jsem velmi empatický člověk, tak jsem z toho vztahu samozřejmě nechtěla utíkat, ale snažila jsem se prostě být tou oporou, a to se mi bohužel šeredně nevyplatilo,” prozradila nedávno pro Extra.cz.

Modelka se chce znovu vdát

Dnes se již bez podpory terapeuta obejde, začala se soustředit sama na sebe a věnovat se osobnímu rozvoji. Velké úsilí věnuje také tomu, aby její manželství bylo rozvedeno nejen před zákonem, ale také před bohem. 

Nijak se totiž netají tím, že je věřící křesťankou, a tak se nechce připravit o možnost, aby její příští svatba opět proběhla v kostele. 

“Proto usiluji o anulaci našeho církevního sňatku a věřím, že to zdárně dotáhnu, protože ano, přála bych si a vím, že jednou mít ještě nějakou svatbu budu,” prozradila Blesku na Plese jako Brno před časem.

Na plese v mužné náruči

Zda jde jen o hypotetickou možnost, nebo již v jejím srdci někdo má své důležité místo, dosud veřejně nepřiznala. Na zmíněném bále se ale objevila s mužským doprovodem, se kterým jí to velmi slušelo, a tak by nebylo příliš těžké si představit, že by se mohlo jednat o jejího nového vyvoleného. 

Ona sama ale zatím podobné fámy vyvrací. Jednat se prý má o jejího učitele tance, se kterým trénuje již nějakou dobu a nebyl to také první ples, který společně navštívili. Jestli je kromě lásce k tanci spojují také vzájemné city, se tak fanoušci pohledné blondýnky mohou zatím pouze dohadovat.

Pro web iDNES.cz ale před pár měsíci sdělila, že si momentálně raději dopřává čas jako single, což je pro její plné zotavení nezbytné. 

Na nového muže se neupíná

“To, že si člověk dává partnerský detox, neznamená, že je sám a opuštěný. Ale ani to, že je chudák. To já rozhodně nejsem a nikdy jsem nebyla! Akorát si prostě od jisté doby chci nechávat věci pro sebe a chci mít klid,” vysvětlila modelka. 

“Neustále se prezentuje, že jsem opuštěná a tak dál. To je taková hra. Spíš se mi ta role podsouvá. Takhle to nikdy nebylo a není. A myslím, že ani nikdy nebude,” dodala. 

V listopadu se v jednom z mnoha rozhovorů vyjádřila v tom duchu, že sama není, ale nyní o tom nechce mluvit. Pokud ale po jejím boku nějaký muž je, příliš se na něj ale neupíná. “Nekompenzuji si své pocity někým jiným,” řekla Taťána Kuchařová.

Související články