Tělo jako vytesané z kamene. Gabriela Soukalová se ukázala v plavkách u bazénu

Gabriela Soukalová
Gabriela Soukalová
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 26. 3. 2024

Bývalá vrcholová sportovkyně Gabriela Soukalová má za sebou náročné období, kdy jezdila po České republice a účastnila se premiér dokumentu »Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí«. Nyní se dočkala zaslouženého odpočinku a vyrazila s partnerem a dcerou do exotiky. Pro svou dovolenou si rodina vybrala Zanzibar. Krátce po příletu se okouzlující Gabriela pochlubila fotkami od bazénu, na kterých vyniká její dokonalá postava a vždy upravený vzhled. Chvíle s rodinou jsou pro bývalou profesionální biatlonistku nejvíc na světě. O své ženě promluvil před časem pro ŽivotvČesku.cz Miloš Kadeřábek, který je zároveň otcem milované dcery Izabelky.

Olympijská medailistka Gabriela Soukalová si už v životě prošla mnohým. Nejednou ukázala, jak silná dokáže být. Stinné stránky jejího života reflektuje nový dokument »Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí«. Právě ten v posledních měsících bývalou sportovkyni zaměstnával nejvíce. Konečně si nyní může oddychnout a po boku svých nejbližších strávit dovolenou v teple.

Sympatická plavovláska vyrazila s partnerem Milošem a dcerou Izabelkou na Zanzibar. Maminka dvouleté dcery se může chlubit dokonalou postavou, kterou si udržuje od dob, kdy vrcholově sportovala. Pevné tělo jí drží i po letech a je opravdu radost na něho pohledět.

Charismatickou Gabrielu obdivuje především její partner Miloš, který pro ŽivotvČesku.cz o své osudové ženě promluvil už před časem. "Dostala mě svou pokorou, úctou a skromností. Do té doby jsem si myslel, že je to úplně někdo jiný, biatlon jsem moc nesledoval, ale o ní jsem věděl, pár závodů jsem viděl. V té době mě ani nenapadlo, že bychom spolu jednou mohli žít a čekat miminko, ale měl jsem pocit, jako bychom se znali už několik let," sdělil Miloš Kadeřábek to, čím ho Gabriela okouzlila.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.