Martina Balogová se narodila 17. dubna 1980 v Ústí nad Labem. Její otec byl profesionální muzikant, přesto hudební dráha nebyla pro Martinu první volbou.

Nejprve se vyučila vyučila se servírkou, ihned po škole ale odjela zpívat do zahraničí.

Do Německa tehdy dorazila za svým otcem, kde dva měsíce zpívala v jeho kapele. Jejího talentu si ihned všiml kapelník skupiny Alexis, který ji oslovil a nakonec z toho vznikla sedmiletá spolupráce.

Když se Martina doslechla, že je možnost se přihlásit do Superstar, přerušila dočasně svou rozjetou kariéru a rozhodla se zkusit štěstí v soutěži.

Porotu ohromila Balogová svým silným hlasem a probojovala se až do finále. Za krátkou dobu své popularity v Čechách natočila na hudbu Karla Svobody duet s Karlem Gottem, vystoupila v Královnách Popu, zúčastnila se spolu se Sámerem Issou a Standou Dolínkem úspěšného turné LG Tour 2004, pro televizi Nova nazpívala úvodní melodii k novému seriálu ON JE ŽENA a objevila se ve filmu KVASKA.

Pak se ale po účastnici Superstar slehla zem. V posledních měsících na sebe ale zpěvačka opět začala strhávat pozornost.

Martina totiž výrazně zhubla a dokonce navštívila kliniku estetické medicíny, kde si nechala zvětšit rty.

Kromě hudební kariéry se Balogové věnuje také výuce zpěvu na Mezinárodní konzervatoři v Praze.

Nečekané zásnuby v restauraci

Hudebnice se v roce 2021 zasnoubila a s přítelem Františkem vychovává svého syna Josefa, kterého má z předchozího vztahu.

Partner ji tehdy překvapil žádostí o ruku přímo před zraky diváků v pražské Redutě. Na jeviště své milované přinesl květinu a následně pronesl větu: „A já si myslím, že už je na čase…“ a nato poklekl a vytáhl z kapsy zásnubní prsten.

Ačkoliv se nyní Balogová opět snaží rozjet svou hudební dráhu, jeden čas si sáhla na dno a musela se živit jako uklízečka.

„Dojíždí do Německa, kde dělá uklízečku v hotelu. Vydělá si něco kolem třiceti tisíc korun, což jsou peníze na sever Čech celkem slušné. Pěveckých kšeftů v poslední době měla jako šafránu, a tak jí nic jiného nezbývalo,“ prozradil tehdy zdroj webu Extra.

"Dřív to bylo rozhodně lepší. Bez manažera se kšefty shánějí těžko,“ dodal informátor.

Nyní se ale bývalá hvězda vrátila do umělecké branže a nedávno dokonce vypustila do světa single s názvem Za tebou. Jak to Balogové sluší se můžete podívat v naší galerii.

Související články