Konkurence pro OKTAGON? White oznamuje evropskou UFC akci a naznačuje titulové bitvy

UFC

Podle generálního ředitele organizace UFC Dany Whitea je oznámení kolem číslované evropské karty na spadnutí a mělo by přijít v řádu několika dní. White také naznačil, kteří šampioni by se na tomto galavečeru mohli představit. Kde by se očekávaná akce měla uskutečnit?


VIDEO: Podívejte se, jak se Psychopat Bejr radši omluvil stovce naštvaných nájezdníků

Spekulace naznačovaly, že by se akce UFC Fight Night mohla konat v nové manchesterské aréně Co-op Live letos v létě, ale prezident UFC slíbil, že místo toho přinese do Velké Británie číslovanou kartu a samozřejmě titulové zápasy. White také naznačil, že by se turnaje mohl zúčastnit prozatímní šampion těžké váhy Tom Aspinall a král welterové váhy Leon Edwards.

V úterním rozhovoru pro TNT Sports White řekl: „Mám anglického šampiona v těžké váze a spoustu dalších evropských hvězd, ale dva šampioni jsou nyní přímo z Anglie. Máme na to týmy, které sestavují všechny různé dílky skládačky, pak se sejdou se mnou a já se pak začnu snažit dávat dílky skládačky dohromady. Říkám si: Ne, tohle se sem nehodí, to musí pryč. Takhle nějak to všechno funguje.“

„Mám pro fanoušky ve Velké Británii připravené skvělé zápasy a těším se, až se tam vrátím. Doslova za pár dní to oznámíme, právě na tom pracujeme. Máme pro Anglii opravdu skvělé plány. Číslovanou kartu, pay-per-view, bude to skvělé.

Jon Jones má zápasit se Stipe Miocicem a doufám, že vítěz tohoto zápasu bude bojovat s Tomem, ale není správné nechat Toma bez zápasu. Pokud bude Tom chtít obhajovat prozatímní titul, rozhodně do toho půjdeme,“ dodal White.  




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *