Andělská poselství na středu: Štíři, každý občas zapomíná, Panny, trošku si odpočiňte od povinností

Andělská poselství na středu: Štíři, každý občas zapomíná, Panny, trošku si odpočiňte od povinností
Co dělat, když nám ubližuje někdo, kdo je nám velmi blízký? Andělé tvrdí, že komunikace je na prvním místě. A to ta zcela upřímná. Hned v okamžiku, kdy nám někdo ubližuje, měli bychom mu dát vědět, jak se nyní cítíme. Většinou to pomůže.

Pokud dotyčný nechce poslouchat a stále si dělá, co chce, je čas na kompromis. Teprve až když veškerá naše snaha selže, měli bychom uvažovat o opuštění této osoby. Začíná být jasné, že situace se nezlepší, a lepší bude, když každý půjdeme svou vlastní cestou. Andělé se všelijak snaží, aby daná osoba pochopila, že dělá něco špatně, ale pokud není ochotna naslouchat, nedá se nic dělat. Přečtěte si jejich poselství na středeční den a zjistěte, co andělé radí vám.

Beran (21. března – 19. dubna)

Můžete pocítit touhu okouzlit určitou skupinu lidí. Zamyslete se, zda je to opravdu tak skvělý nápad, jak se vám nyní jeví. Někteří lidé se mohou jevit jako vysnění přátelé, avšak jakmile je poznáte blíže, můžete zjistit, že si v ničem nerozumíte. A zbavit se jich může být opravdu těžké.

Andělská rada: Vybírejte přátele prostřednictvím společných zájmů, nikoli podle toho, jak vypadají a jak se prezentují na veřejnosti. V soukromí se většina lidí chová jinak než na veřejnosti.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nemáte-li energii, nemusíte se zbytečně vysilovat. Je dobré strávit čas u sebe doma s jednou osobou, která vám pomůže s domácími pracemi, s vařením či s programem na dnešní večer. Také není na škodu svěřit jí obavy, zda jste se rozhodli správně. Vynasnaží se, aby vám poskytla tu nejlepší radu.

Andělská rada: Některá rozhodnutí jsou mnohem složitější než jiná. Proto, pokud se nemůžete rozhodnout, jak se zachováte, běžte dříve spát a zaměřte se na své sny.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud se vaše plány začínají zamotávat, nebraňte se tomuto vývinu situace. Pokud vydržíte, otevřou se vám nové možnosti, které vás dříve vůbec nenapadly, a budou mnohem jednodušší než váš původní plán. Na chvilku proto zatněte zuby, brzy si všimnete detailu, který vás posune vpřed.

Andělská rada: Smířit se s negativní změnou má občas více výhod než nevýhod. Jakmile zjistíte, jak pokračovat, lepší je počkat pár dní, než to řeknete všem ostatním – většina lidí to nyní nepochopí.

Rak (22. června – 22. července)

Ne každý ocení vaši touhu vyjednávat a postavit se za své nejbližší. Přijdou chvíle, kdy vám vaši příbuzní i přátelé zalžou, abyste jim nevynadali, a vy tuto lež berete jako pravdu a argumentujete jí, když jednáte v jejich prospěch. Vždy je lepší ověřit si pravdivost informací, které vám blízcí říkají.

Andělská rada: Máte svou vlastní pravdu, která vznikne, když s vámi mluví právě lidé, na kterých vám záleží nejvíce. Nečekejte na zklamání, buďte obezřetní i u lidí, kterým bezmezně důvěřujete.

Ne vždy je dobré svým přátelům bezmezně důvěřovat. Buďte raději obezřetní
Ne vždy je dobré svým přátelům bezmezně důvěřovat. Buďte raději obezřetní | Zdroj: bertys30 / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Seberte odvahu a všechny kolem vás šokujte svým geniálním nápadem. Čekali jste už dlouho na to, aby někdo řeklo to, co si myslíte, a začal s vaší společnou vizí. V tomto ohledu se na lidi nemůžete spolehnout, všichni berou jako toho aktivního člověka vás a sázejí na to, že převezmete iniciativu.

Andělská rada: Nemáte-li nikoho, s kým byste mohli zapracovat na svém plánu, váš okruh výběru je možná příliš úzký. Rozšiřte ho i na ty přátele, které znáte méně.

Panna (23. srpna – 22. září)

Je čas odpočinout si od práce navíc. Již jste toho udělali více než dost, a to pracovní týden ještě nekončí. Všechno jednou musí přestat a bolest hlavy způsobená přepracováním je dost silné varování, že to přeháníte a nemyslíte na své pohodlí. Pokud ještě nenastala, zabraňte jí v příchodu.

Andělská rada: Pracujete více než je zdrávo, poněvadž si nejste jisti svou budoucností ve firmě. Máte-li pochyby, není nic jednoduššího než se zeptat, jak na tom skutečně jste.

Váhy (23. září – 23. října)

Starost o druhé vás charakterizuje, jednou za čas si ale od toho musíte odpočinout a postarat se sami o sebe. Jakkoli vás pomáhání druhým naplňuje pozitivní energií, postupně se tato činnost mění spíše na noční můru, vyčerpává vás. Udělejte si radost, abyste si odpočinuli od problémů jiných lidí.

Andělská rada: Každý člověk občas potřebuje zábavu a čas jen pro sebe, a vy nejste výjimka. Najděte způsob, jak se zabavit, a vypněte svůj mobilní telefon, který vás nutí ptát se přátel, jak se dnes mají.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nemusíte mít dojem, že si musíte zapamatovat všechno. Věřte, že po tomto světě nekráčí žádný člověk, který by to dokázal, a přesto najdete mnoho vážených lidí. Z toho vyplývá, že je dobré snažit se být nejlepší, ale přehlcovat mozek zbytečnými informacemi vám spíše ublíží než pomůže.

Andělská rada: Váš mozek již několik dní způsobuje zmatek nejen ve vaší mysli, ale také ve světě, v němž žijete. Zkuste si dnes odpočinout a zítra budete přesně vědět, co bude nejlepší udělat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nenarodili jste se proto, abyste všem zapírali, jaký byl skutečně váš den. Není proto třeba se omezovat a přemýšlet nad tím, jak ostatní zareagují na vaše rozhodnutí či nový koníček. Budete-li tajemní, lidé budou zmatení a budou si myslet, že vás sužuje problém, o kterém se nechcete zmínit.

Andělská rada: Upřímně všem sdělte, jak se cítíte. Nebudou-li vědět, jak se máte, nemohou pro vás být oporou. Nechcete-li se uvnitř cítit osamoceně, musíte si o společnost občas říci sami.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Domov je pro vás útočiště, kam se schováváte před společností. Je zapotřebí to svým spolubydlícím říci. Nepřejete-li si, aby vás vyrušovala návštěva někoho jiného, měli byste si o tom promluvit. Budete-li mlčet, vězte, že se nic nezmění nehledě na to, jak hodně si to budete přát.

Andělská rada: Nelíbí-li se vám rez či plíseň na domě či v bytě, uděláte vše pro to, abyste se jí zbavili, a neptáte se ostatních. Je dobré dělat kompromisy ve vztazích, ale když z nich neplyne žádná výhoda, nastal čas přitvrdit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Noví přátelé mohou být zděšeni, jak s nimi zacházíte. Je potřeba věnovat jim více času. Stačí přátelé tu sice byli mnohem dříve, ti novější si však zaslouží stejné zacházení. Buďte stejně otevření ke všem přátelům, nedělejte mezi nimi žádné rozdíly.

Andělská rada: Někdy noví přátelé udrží vaše tajemství, zatímco staří vás mohou nepěkně zklamat. Vše záleží na charakteru, a svou pravou tvář vám lidé mohou odhalit až po několika desítkách let.

Ryby (19. února – 20. března)

Zkoumejte nové možnosti, jak se stravovat a za co utrácet peníze. Je lehké kupovat si to, co bezpečně znáte, ale zkoušet nové produkty pomáhá malým podnikům prosperovat a zviditelnit se. A občas malé podniky dbají na kvalitu více než světové značky. Musíte jen experimentovat.

Andělská rada: Podnikněte malou změnu, abyste změnili svět. Dnes to můžete být pouze vy, avšak jak čas bude plynout, přidá se k vám stále více lidí a změna bude viditelná.

Zdroj článku:
  • Autorský text