Draxler: Cesta ke slovenskému Majdanu vede přes Korčoka

zprávy

Myslím, že plán je v tuto chvíli jasný. Udělat volbami z Ivana Korčoka lídra opozice nebo dokonce prezidenta, píše Juraj Draxler na facebooku.

Draxler: Cesta ke slovenskému Majdanu vede přes Korčoka
Juraj Draxler, slovenský politilog
27. března 2024 - 04:20

Vždyť vypadá slušně, před kamerami až stydlivě. Takový Václav Havel. Nebo Julia Tymošenková. To je správný tah na voliče, pokud ještě kandidáta dobře neznají.

Potom čekat na vhodný moment. Možná to bude pár měsíců, možná rok nebo dva. Napětí bude stále narůstat. Přidá se ekonomický tlak.

A pak se začnou svolávat náměstí. Herci a celebrity neslezou z tribun celé dny. A přijdou hosté ze zahraničí, podpořit protesty. A do toho demarše.

A vlny znepokojení z dalších a dalších zpráv, jak se jde všechno zhoršit a je třeba více lidí na barikády.


Bude to možné, protože po čajovém Šimečkovi zde bude Korček. Sice uvnitř stejně čajový, ale mnohem tvárnější. Připraven zkoordinovat vytvoření nějaké nové vlády. Té správné. To už se o rovnováze mluvit nebude.

A bude mít na to podporu zvenčí, protože je stejně jako Šimečka oddán velké atlantické myšlence. Pokud ne ještě oddanější.

Myšlence, že všude musí být hamburgery, dolar a poslušnost velkému bílému otci ve Washingtonu.

Tak tomu bude. Jedině, že by ve 2. kole Kandidát K. dostal konečně vysvědčení, jaké si zaslouží.

A pár komentářů:
  • Treba voliť mier nie vojnu,treba voliť život nie smrť, treba voliť Peleginiho nie Korcoka
  • Ti co volili Korcoka asi nevedia ze je to prezliekac kabatov
  • Korok v žiadnom prípade prezidentom to by bola cesta do pekla jen to sa chcem opýtať ľúbite svoje deti ?tak pri voľbách myslíte na jich osud chcete vojnu nebo MIER??????????????
  • Víťazstvo Korčoka myslím správne ohodnotil Dag Daniš. Proste vyhral vďaka nabudeným voličom. Lenže nevybudil ich on svojou kampaňou (a sťažnosti z Braislavskej kaviarne, že Korčok nevie nadchnúť voličov ste asi zaznamenali). Mne on pripadá ako slovenská verzia Agentá Pávka (toho jeho "přitel po boku" "vykopal jako hrivnu a vybrousil jako diamant"). Aj Korčok by len plnil pokyny... niekoho iného.
  • Neviem, podľa mňa nejaký majdan nehrozí. slovenská spoločnosť začala byť voči takýmto pokusom imúnna. Tých 60 000 (v 30 mestách), ktorí údajne prišli na posledné väčšie protesty nedosahuje ani počty predplatiteľov Denníka N.
  • Motív Washingtonu je jasný, eliminovať vírus MIERU, ktorý sa môže šíriť zo Slovenska do celej Európy.
  • Scenár bol písaný už dávnejšie,aplikovaný v rôznych krajinách a zatiaľ všade s rovnakým výsledkom.Bude Slovensko prvá výnimka?
  • Dobre im Slovensko lezie na nervy. Kuciak chudák chlapec im nepomohol, s prezidentkou to tiež nevyšlo podla predstav. Skúška zlomu s Korčokom.Preto bol celé mesiace nezvestný politicky keď sa vzdal SaS ky. Zaškoloval sa., v prezidentských voĺbách maturuje.
  • Budte pokojny, washingtonska uderka nema v druhom kole sancu zvitazit...

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 66%
transparent.gif transparent.gif
Ne 17%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif