Finlord Sněmovna financí

26.3.2024 nejziskovější opce: zhodnocení o 1971 %

27.3.2024

3 min.

Pošlete informace kamarádům:Share on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page
Nejziskovější opce 26 3 2024

Podívejte se na akciové opce, které 26. 3. 2024 vytvořily zisk až několik tisíc procent. U nejlepších call opcí se investice 10 000 Kč proměnila na více než 200 000 Kč.

 

Investoři mohou snadno obchodovat akcie, opce, ETF a další instrumenty u LYNX Broker (recenze ZDE), se kterým připravujeme seriál investičních tipů. Pokud se u LYNX Broker rozhodnete otevřít reálný účet, tak při využití tohoto odkazu získáte transakční kredit 50 USD.

 

Opce lze efektivně obchodovat i u Saxo Bank (recenze ZDE).

 

Nejziskovější call opce

 

26.3. výrazně stouply ceny call opcí na akcie Seagate Technology a Western Digital Corp.

 

20240327 nejziskovější call opce

 

Nejziskovější put opce

 

U put opcí nastal výrazný nárůst cen u United Parcel Service.

 

20240327 nejziskovější put opce

 

Ve výběru jsou jenom opce, kde je ASK cena alespoň 1 USD, objem obchodování byl alespoň 200 kusů a spread BID-ASK je maximálně 10 %. Tímto filtrem odstraňujeme nelikvidní opce z „rozskákanou“ cenou. Tabulkově sice mohou mít i vyšší zhodnocení, ale vzhledem k minimálnímu objemu obchodování na něj nemohou tradeři dosáhnout. V tabulce je název společnosti, den expirace, strike cena, implikovaná volatilita, nákupní-prodejní cena, změna cena akcií, změna ceny dané opce a objem obchodování s opcí.

 

Přihlaste se do newsletteru a získejte nejenom novinky, ale i seriál dalších podrobných analýz. Sledujte nás také na Twitteru a Facebooku, ať nezmeškáte žádnou novinku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer:
Informace poskytnuté prostřednictvím tohoto investičního tipu by neměly být používány jako náhrada za jakoukoli formu poradenství. Uvedený text připravila společnost Finlord s.r.o. jako obecné informace pro soukromé použití investorů, ale nejsou určeny jako osobní doporučení
konkrétních finančních nástrojů nebo strategií a nebere v úvahu individuální finanční situaci, investiční znalosti a zkušenosti, investiční cíl a horizont nebo rizikový profil a preference investorů. Investor musí zajistit zejména vhodnost investice s ohledem na svoji finanční a fiskální situaci a investiční cíle. Obchodování s finančními nástroji zahrnuje značné riziko ztráty a není vhodné pro každého investora. Cena finančních nástroje může kolísat. Minulé výsledky nejsou zárukou budoucích výsledků. Investování zahrnuje rizika. Investoři mohou ztratit podstatně více, než byla jejich původní investice. Neměli byste se zapojovat do obchodování s těmito finančními nástroji, pokud plně nerozumíte povaze transakcí a rozsahu možné ztráty. Autorská odměna není přímo či nepřímo závislá od uvedených názorů nebo myšlenek. Navzdory skutečnosti, že Finlord, s.r.o věnuje veškerou péči při sestavování a udržování těchto stránek pomocí spolehlivých zdrojů, Finlord s.r.o. nemůže zaručit přesnost, úplnost a aktuálnost poskytnutých informací. Z informací uvedených v příspěvku tedy nelze odvozovat žádná práva. Poskytnuté informace o obchodech jsou bez transakčních nákladů.

27.3.2024

3 min.

Pošlete informace kamarádům:Share on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Mohlo by Vás zajímat:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

VŠECHNY ANALÝZY BROKERA LYNX BROKER