Hudebním skladatelem za pár kliknutí. Suno pro vás vygeneruje libovolnou skladbu

Hudebním skladatelem za pár kliknutí. Suno pro vás vygeneruje libovolnou skladbu
Fotografie: Averie Woodward, unsplash.com
  • Stačí zadat jednoduchý textový příkaz
  • Generátor zvládá i češtinu, což otevírá možnost k šíleným experimentům

Stává se vám, že se vám v hlavě honí nějaká zajímavá melodie nebo rovnou celá píseň, ale nemáte teoretické ani praktické schopnosti, abyste si ji zapsali nebo nahráli? Do budoucna už by to neměla být překážka pro to, abyste nemohli skládat hudbu – tedy za vydatného přispění umělé inteligence.

Jak něco takového bude vypadat si můžete zkusit už dnes, zadarmo, pouze s nezbytnou registrací. Na Suno.ai naleznete model umělé inteligence, který vám umožňuje vytvářet plné dvouminutové skladby během několika sekund.


Zadání probíhá pomocí tzv. „promptu“, tedy textového příkazu, ve kterém definujete hudební žánr a další záležitosti. Jednou z nich může být i text skladby. Generátor zvládá i češtinu, i když se značnými obtížemi, a tak se internet plní tradičními lidovkami v netradičním aranžmá.

V bezplatné verzi si můžete nechat vygenerovat až 10 dvouminutových songů ve špatné zvukové kvalitě, které pak ale nesmíte použít pro komerční účely. Všechny tyto nedostatky ale odstraníte zaplacením jedné ze dvou úrovní předplatného.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze