Fajn rádio oznámilo partnerství s Enterprise Esports. Chce oslovit milovníky e-sportu, gamingu a moderní kultury

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti e-sportu a bude oslovovat milovníky gamingu. Společně nabídnou posluchačům a fanouškům stanice pohled do zákulisí velkých gamingových eventů, ale i běžného života esports influencerů. Pro spolupráci využije Fajn rádio a Enterprise Esports on-air vysílání napojené na Youtube, podcasty a především sociální sítě TikTok, Instagram a Twitch. 

Zdroj: Media Bohemia

Spolupráci Fajn rádio a Enterprise Esports odstartují začátkem dubna, kdy se ve vysílání stanice on-air i na sociálních sítích objeví první influenceři z oblasti e-sportu. Následovat budou i speciální content prvky, challenge a gamingové testy se zapojením moderátorů stanice.

„Fajn rádio dlouhodobě ujíždí na věcech, které jsou trendy a cool. Zkoušíme nové nástroje AI, spolupracujeme se začínajícími umělci, hudebníky, influencery a tiktokery na projektech jako Fajn Nation nebo Fajn Next Generation. Při partnerstvích si vybíráme, jak komunitní věci pro úzkou skupinu mladých intelektuálů, tak věci, které zaujmou širokou veřejnost, jako je například Survivor, tour Sofiána, apod,“ vysvětluje Ondřej Cikán, programový ředitel Fajn rádia a dodává: „Když se objevila možnost zamířit do oblasti gamingu za fanoušky esports, tak jsme neváhali ani minutu. Věříme, že nám partnerství s Enterprise Esports pomůže oslovit novou komunitu fanoušků a těm stávajícím zase nabídneme obsah, do kterého se zatím žádné jiné české rádio úplně nepustilo.“

Fajn rádio se díky partnerství objeví také na velkých e-sports eventech. Branding stanice se například ukáže na dresech českých zástupců z řad Enterprise Esports na mezinárodním turnaji eChampions League 2024 v Londýně, kde se bude hrát až o 6,5 milionu korun!

„Spojení Enterprise a Fajn rádia dává perfektní smysl díky velmi podobné cílové skupině a progresivnímu myšlení v rámci obou značek. Našim cílem je přiblížit Enterprise mainstreamovému publiku a ukázat, že se esport a potažmo celý gaming v Česku dynamicky rozvíjí a má co nabídnout,“ vysvětluje Jakub Faul, Project & Partnership Manager Enterprise Esports.

Kdo je Enterprise Esports?
Organizace, která vznikla v roce 2020 a působí v České republice a na Slovensku. Jádrem Enterprise komunity je esportový klub, který je aktivní v titulech Counter-Strike, Valorant a EA FC24, kde spolupracuje s fotbalovým klubem AC Sparta Praha. Podporuje největší talenty regionu, kteří aspiruji na soutěžení v těch nejprestižnějších turnajích a ligách. Jejich virtuální fotbalisté jsou čerstvými mistry české e:LIGY, do níž se zapojily všechny prvoligové fotbalové kluby. Hráči Enterprise Esports vyhráli přes 20 medailí a historicky nejvýše byli v top 35 v globálním Counter-Strike žebříčku v březnu 2024. Více na enterpriseesports.cz.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .