Hlavní obsah
Lidé a společnost

David Gránský splnil manželce sen. Uprosila ho v Dubaji na letišti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem FTV Prima / seriál ZOO

Hvězda seriálu ZOO David Gránský je dokonalý romantik! Ačkoliv na začátku vztahu s manželkou Nikolou nebral prý jejich lásku tak vážně a měl se za co omlouvat, dnes by jí snesl modré z nebe. A to se mu nedávno takřka podařilo!

Článek

Touží po něm tisíce fanynek, on má však oči jen pro tu svoji - s manželkou Nikolou postavil luxusní dům, vychovává syna Matea a žije život snů. Nedávno se rozhodli, že si zaslouží nějakou tu rodinnou dovolenou a vyrazili objevovat krásy exotické Srí Lanky. Když však při návratu domů přestupovali v Dubaji na letišti, Nikola přišla se zvláštním požadavkem!

Luxusní dovolená

Konečně opustila pochmurné ulice zimní Prahy, stála na letišti před tabulí luxusních destinací a zbývalo jediné - přemluvit manžela, že se jí ještě nechce domů a zda nevyrazí někam ještě na pár dnů. Ten má obvykle volno sotva pár dnů, dokonce po narození syna musel odjet do Bratislavy natáčet Česko Slovensko má talent a nedávno se vrátil naplno do seriálu ZOO.

Tentokrát ale pár dnů navíc měl, a tak vzal rodinu na Maledivy! A šťastnější už být nemohou. „Kýč jak hovado,“ smál se populární herec ráji v Indickém oceánu, ale bylo vidět, že si to s manželkou užívají plnými doušky. „Cítím vděk za to, co mám. Co máme,“ dodal upřímně. Gránští strávili v teple skoro měsíc!

V seriálu ZOO prožívá krušné chvíle

Možná si chtěl David Gránský odpočinout od těžké role, která mu teď byla svěřena v seriálu ZOO. Tam se totiž jeho postava Alberta Poláka zase mění k horšímu! Opil se tak, že se vyspal s Dominikou, ta ho vydírá - ale nepřišla si na něj, Albert se včas přiznal své přítelkyni Kristýně, že sexy zrzce podlehl.

Teď se snaží získat svou velkou lásku zpět, ale ta s ním pochopitelně nechce mít vůbec nic společného. Všechno ale jistě dobře dopadne, jak už to tak v úspěšných televizních seriálech bývá! Alespoň doufejme…

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz