Jedinou dceru Lauru má Dara Rolins s bývalým partnerem Matějem Homolou, zpěvákem hudební skupiny Wohnout. Přestože láska mezi nimi již dávno vyprchala, kvůli dceři spolu nadále udržují velmi dobrý vztah. 

Skvělý vztah má zpěvačka ostatně i se svou dcerou. Nijak se netají tím, že jsou si skutečně velmi blízké. Radí se spolu o módě, čas od času vyráží na společenské akce a párkrát mladá dívka dokonce vystupovala po boku maminky na pódiu. 

Loni také velmi oslnila na karlovarském filmovém festivalu, kam spolu s maminkou vyrazila. Ve fialových metalických šatech jí to velmi slušelo, a vzhledem k tomu, že má za sebou také pár modelingových zkušeností, mohl by si kdekdo myslet, že míří po vzoru maminky do světla reflektorů.

Showbyznys Lolu neláká

Jak ale Dara Rolins říká, ke světu showbyznysu to Lolu, jak dívce všichni říkají, zatím příliš netáhne. Místo toho se poctivě věnuje škole a velmi ráda by v budoucnu studovala v zahraničí. 

V tom jí může pomoci také prestižní mezinárodní škola Park Lane, na které studuje. Výuka zde probíhá v angličtině a škola má navíc pobočky po celém světě, takže by Laura mohla studovat v zahraničí již nyní, když je teprve středoškolačka. 

“Bylo to čistě její svobodné rozhodnutí, že chce vyzkoušet přijímačky na tuto školu,” prozradila pyšná maminka pro slovenský web Nový Čas s tím, že ji s tatínkem sice samozřejmě podpořili, rozhodně ji ale do ničeho netlačili. 

Studium na této škole je pořádně drahá záležitost. Roční školné totiž vychází na 490 300 korun. K tomu se samozřejmě přidávají další poplatky - za obědy, výlety nebo školní autobus. Pro svou dceru to ale zpěvačka velmi ráda udělá. 

“Moje Lola je nakloněna každému nápadu a každé nové zkušenosti a zážitku, je ale velmi ostražitá v tom, jak moc chce být do určité věci ponořena. To mě na ní moc baví, ovlivňuju ji pouze do té míry, jak ona sama uzná za vhodné,” vysvětlila nedávno v rozhovoru pro pořad Showtime.

Dospívání dcery, která tento týden oslavila již šestnácté narozeniny, pochopitelně umělkyně jako každá matka velmi prožívá. 

S dospíváním dcery se musí Dara Rolins ještě vypořádat

“Můj život se díky ní začal ubírat cestou, na které mi dělá už roky tu nejlepší společnost. A i když jí stále dokola zpívám: Lolo, daleko mi neuleť, mám pocit, že se mi každý rok tak trochu vzdaluje,” popsala své pocity na sociální síti. 

“I když je stále moje a máme ten nejkrásnější vztah, jaký jsem si mohla přát, roste. Dospívá a ta potřeba mě mít nablízku celkem přirozeně ztrácí na intenzitě. Myslela jsem si, že se s tím postupně naučím žít, ale na některé věci se zvyká těžce. I když mi z toho bývá občas smutno, moje láska k ní mě dělá tou nejšťastnější pod sluncem,” vyznala se ze svých citů Dara Rolins. 

“Loli, jsem pyšná, že jsi moje, že jsi naše, že jsi přesně taková, jakou jsem si tě vysnila. Máš fantastickou rodinu, která za tebe dýchá a bude ti vždy nablízku, připravena pomoci a podržet tě v každé situaci. Všechno nejlepší, užij si svůj den, lásko,” popřála Lauře hezké narozeniny.

Související články