Rádio Blaník s pejskem Gumpem rozzářilo nebe nad Pražským hradem 

Rádio Blaník ze skupiny Media Bohemia ve spolupráci s filmovým pejskem Gumpem rozzářilo v pondělí 26. března od 19:00 hod. večerní oblohu nad Pražským hradem a pražskými náplavkami. Dronovou show sledovaly po celé Praze desítky tisíc lidí. Večerem provedl moderátor Rádia Blaník Petr Slíva a zazněl i soundtrack z filmu Gump – jsme dvojka v podání zpěvačky Olgy Lounové. 

Zdroj: Media Bohemia

Rádio Blaník slaví v letošním roce 25. narozeniny a při té příležitosti chystá pro své posluchače a fanoušky řadu dárků. V rámci tradičního partnerství s Filipem Rožkem a jeho psím hrdinou Gumpem podpořila stanice dronovou show v centru Prahy. Akce vznikla na podporu filmu Gump – jsme dvojka, a současně poukázala na to, že dronová show je právě pro čtyřnohé přátelé mnohem lepší variantou než oblíbené ohňostroje. 

V úvodu akce vystoupila zpěvačka Olga Lounová, kterou mohou fanoušci vidět právě i ve filmu Gump – jsme dvojka, který jde 28.3. do českých kin. Zazněly celkem 3 písničky, a to včetně známé písničky „Protože to nevzdám“. Akci sledovaly desítky tisíc lidí po celé Praze. Nejlépe byla show viditelná z Jiráskova mostu, ale sledovat ji mohli lidé i na Andělu nebo Vyšehradě. Fanoušci se mohli podívat na záběry z dronové show také prostřednictvím Instagramu Rádia Blaník.

„Byla to úžasná show s velmi příjemnou a spontánní atmosférou. Celkem 80 dronů, které vylétaly z Dětského ostrova, vytvořilo na obloze neuvěřitelnou podívanou. Lidé mohli vidět postavy z filmu, které se dokonce podařilo rozpohybovat. Nebe na závěr ozářilo i naše Rádio Blaník, které akci mediálně podporovalo v rámci celé skupiny Media Bohemia. Show navíc moderoval náš moderátor Dobrého rána na Rádiu Blaník, Petr Slíva,“ říká Daniel Rumpík, programový ředitel Rádia Blaník. 

Zdroj: Media Bohemia

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .