Univerzitní merch seženete nově na e-shopu

Chcete dát světu najevo, že patříte k TUL a logo univerzity propojit se svým šatníkem? Objednejte si nejnovější kolekci oblečení, ale také batohů, kšiltovek nebo kulichů Technické univerzity v Liberci! Nově to můžete udělat i pohodlně z domova.

Univerzitní merch je nově na e-shopu společnosti Schools United.

Některé modely jsou vyrobeny ve spolupráci se značkou Under Armour. Konkrétní modelové řady se budou v průběhu času měnit v závislosti na doprodávání končících kolekcí a zavádění nových. „Výběr produktů plánujeme podle zájmu postupně rozšiřovat, zvažujeme také varianty v barvách jednotlivých fakult, aby byl výběr co nejpestřejší,“ říká Marta Urbanová, vedoucí Oddělení komunikace a marketingu TUL.

Na e-shopu lze platit kartou a díky spolupráci s kurýrními firmami PPL a Zásilkovna si zákazníci mohou zboží vyzvednout například ve výdejním boxu naproti rektorátu, v Husově ulici nebo v areálu harcovských kolejí. Když vám tričko nebo mikina nebudou napoprvé sedět, můžete vše bez problémů vrátit. Celý proces vrácení nebo reklamace je podrobně popsán na e-shopu.

Pokud si raději oblečení před koupí vyzkoušíte, nejblíž to budete mít do univerzitní prodejny se skripty, která je hned vedle menzy.

- ad -

Další články v rubrice

Zůstaň v kontaktu s univerzitou

T-UNI Univerzitní časopis /
University Magazine

Nepřehlédněte
tipy redakce