TV Barrandov bez Jaromíra Soukupa? Nemyslitelné se může stát skutečností!

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor)

Autor: Pavel Krejčí

27. března 2024 14:00

Jaromír Soukup jako majitel a hlavní tvář TV Barrandov? Taková rovnice platí už několik let! Nemyslitelné se ale může stát skutečností, jak naznačují nejnovější informace, které se objevily v médiích. O čem se spekuluje? 

Jak známo, Soukup už nějaký čas není jediným majitelem televize, protože se k němu připojil podnikatel Jan Čermák. Podle serveru INFO.cz sice do budoucna počítá s prodejem Barrandova, zároveň by se ale výhledově mohl stát i jediným majitelem.

Kuloáry se totiž má šířit informace, že Soukup uvažuje o prodeji svého podílu. Čermák by se převzetí celé firmy nebránil, ač něco takového zatím není na stole. "Když to bude aktuální, tak se tomu bránit nebudu, pokud budou podmínky odpovídající. Nyní však stále platí, že jsme v tom s Jaromírem Soukupem půl na půl," řekl zmíněnému webu. 

Čtěte také

V nedávné době vyšlo najevo, že firma Barrandov Televizní Studio má závazky za více než 991 milionů korun. Soukup se nechal slyšet, že věří v záchranu byznysu.

"Máme připravené kroky, které změní situaci na trhu mediálních agentur. Máme 3 měsíce na vyřešení situace. Naprostá většina dluhů, o kterých se píše, jsou závazky vnitroskupinové," vysvětlil před časem.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)