...

Dokonalé balení – módní nezbytnosti pro vaši dovolenou

Chystáte-li se na dovolenou, bude to chtít do vašeho cestovního outfitu zařadit kvalitní boty, oblečení a doplňky. Svou roli hraje při balení i zavazadlo. Na následujících řádcích vám tedy prozradíme, jaké nezbytnosti se vám budou na dovolené hodit a také to, do čeho je zabalit. Čtěte a inspirujte se s námi!

Jakou obuv a doplňky letos zvolit na vaši dovolenou?

Nejdříve se zaměříme na boty a na módní doplňky. Letos budou dobrou volbou sneakers. Pánské i dámské tenisky jsou univerzální boty, které využijete do přírody i do města. K úzkým kalhotám a k legínám si můžete vybírat i kotníkové vyšší modely této trendy obuvi.

Velkým hitem však budou tenisky na vysoké a robustní platformě. Na dovolenou pak ženy ocení i dámské baleríny nebo sandály. Pokud se chystáte do terénu, budou dobrým řešením sandály s krytou špičkou. V těch může chodidlo dobře dýchat a zároveň nemusíte mít obavu, že si nohy poraníte.

Boty na dovolenou by měly být vždy dobře odpružené, aby zvládly správně tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Také je důležité, aby vaše cestovatelské boty byly odolné proti větru a zároveň, aby byly prodyšné. Dobrou volbou jsou také kožené modely obuvi.

Kousky z pravé kůže a z jiných přírodních tkanin mají mnoho předností. Jsou totiž nejen módní, ale také odolné a v neposlední řadě jsou i tzv. udržitelné. Na stylové modely, které se vám budou hodit na dovolenou, se podívejte např. i tady: https://answear.cz/m/toms. Zde s výběrem kvalitní obuvi nešlápnete vedle.

Které oblečení zakomponovat do cestovatelského outfitu?

Oblečení na dovolenou vybíráme podle destinace, do které se chystáme. Na poznávání památek a na pochůzky po městě oceníte oblíbené džíny s vysokým pasem. Tento trend se do módy opakovaně vrací a právě teď je čas na to, abychom ho oprášili. Do přírody se vám zase bude hodit tepláková souprava. In budou letos modely v tzv. Y2K stylu. Dobrou volbou budou na cesty i bavlněná trička s potiskem.

Samotný potisk může vypadat různě. Někdo dá přednost mini potisku své oblíbené značky, jiný zase celoplošnému modelu. Záleží jen na vás a na vašem jedinečném vkusu. V módě budou také lněné košile. Jedná se o materiál, který je vzdušný a budete díky němu v pohodlí za každé situace. Na kvalitní kousky se podívejte např. i tady:https://answear.cz/h/lnene-kosile.

Dále můžete do vašich cestovatelských outfitů zakomponovat šaty s průstřihy nebo trapézové a plisované sukně s vyšším pasem. S těmi se opět blýsknete při poznávacích zájezdech.

ktere-obleceni-zakomponovat-do-cestovatelskeho-outfitu.jpg

Podle čeho vybírat trendy zavazadlo na dovolenou?

Kvalitní a dobře zvolené zavazadlo je při cestování základ. Do přírody oceníte turistické batohy, tašky nebo krosny. U těch si pohlídejte, aby měly bederní a prsní popruhy. Na cestování letadle, do hotelů, penzionů a na wellness pobyty zase jistě oceníte kufr.

Podle délky pobytu pak volte malý, střední nebo velký rozměr kufru. U kufrů je dobré, aby disponovali polohovacím madlem a pojízdnými kolečky. Tyto prvky vám významně usnadní život při přesunech do vaší cílové destinace. Dobré je, když má větší typ kufru na sobě i zámek s cedulkou se jménem. Kufr bude díky tomu ve větším bezpečí.

Související články

Okomentovat

Please enter your comment!
Please enter your name here

Zde se nacházíte

SeberozvojMódaDokonalé balení – módní nezbytnosti pro vaši dovolenou

O autorovi

Nejnovější články na blogu