Na Netflix míří další stěžejní seriály HBO. Dostupné budou už v neděli

Na Netflix míří další stěžejní seriály HBO. Dostupné budou už v neděli
Fotografie: unsplash.com
  • HBO poskytlo Netflixu licenci na některé filmy a seriály
  • Od neděle budou dostupné seriály Sex ve městě a Cesta ven
  • Z produkce HBO můžete na Netflixu vidět i Odpočívej v pokoji nebo Bratrstvo neohrožených

Ačkoliv má Netflix ve své nabídce nespočet nejrůznějších titulů, postupně do své nabídky zařazuje i filmy a seriály z produkce HBO. Platformy se mezi sebou domluvily, že HBO poskytne licenci na některé filmy a seriály. Už nyní proto můžete na Netflixu sledovat seriál Odpočívej v pokoji nebo filmy Pacifik či Bratrstvo neohrožených. Od neděle se pak přidají další dva oblíbené seriály – Sex ve městě a Cesta ven.

Sex ve městě asi nemusíme představovat – čtyři svobodné kamarádky žijící v New Yorku, se snaží najít ve velkoměstě trochu zábavy. Carrie Bradshawová pak společné zážitky zužitkovává ve svém novinovém sloupku. Už podle názvu je jasné, že se v seriálu řeší vztahy a sex. Některé z hlavních postav hledají jen povyražení, jiné manžela na celý život.

Seriál určený spíše ženskému publiku se natáčel už od roku 1998 a díky jeho oblíbenosti byly natočeny i dva celovečerní filmy a nyní můžete sledovat na HBO Max pokračující seriál A jak to bylo dál…, kterého vyšly dvě série. Nyní bude celých šest sérií Sexu ve městě ke zhlédnutí i na Netflixu.

Druhým seriálem je mysteriózní horor Cesta ven. Pokud jste zatím seriál neviděli, nemůžeme jinak než ho doporučit. Natočeny byly zatím dvě série, ale na třetí se již pracuje. Ačkoliv se námět seriálu může zdát lehce ohraný, děj vás rychle zaujme a budete chtít vědět víc. Jednotlivé díly navíc nejsou zbytečně zdlouhavé a děj se tak neustále posunuje.

Příběh začíná u rodiny, která se v karavanu vydává na dovolenou. Na silnici ale narazí na obrovský kmen stromu, který jim změní směr cesty. Najednou ale zjišťují, že jezdí v kruhu a neustále projíždějí menším zastaralým městečkem, kde nakonec i zastaví na přespání. Při západu slunce ale začnou zjišťovat, že tohle není normální místo. Jakmile nastane noc, venku se začnou objevovat lidé, kteří vás milým hlasem lákají ven. Pokud ale vyjdete – nepřežijete. A to není jediný problém, který toto městečko zužuje.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze