Zdravá střeva, zdravé tělo!

zdrava streva PR
Víte, v jaké kondici jsou vaše střeva? Pokud ne, možná je nejvyšší čas to zjistit! Pomoci vám s tím může příručka plná dotazníků, které poslouží právě k tomuto zjištění. Kromě toho v knize najdete mnohé užitečné rady, jak se dobře starat o náš super orgán, jakým střeva bezesporu jsou.

Léčba střevních onemocnění a jejich prevence. Zdravá střeva jsou předpokladem zdravého těla. Chronická onemocnění, jako jsou cukrovka, únava, kožní problémy nebo autoimunitní choroby, lze vyléčit. Ale pouze pokud střeva naleznou svoji přirozenou rovnováhu. S tím vám pomůže Dr. med. Ulrich Strunz. Ten v této knize vychází z nejnovějších studií a vlastních poznatků, které mu přinesla jeho desetiletí trvající lékařská praxe. Dozvíte se, jak střevní problémy vznikají a jak jim můžete předcházet a léčit je. Dr. med. Ulrich Strunz vysvětluje: že střeva jsou kromě stresu a nedostatku pohybu ovlivněna zejména naší stravou, které nemoci vznikají na základě střevních problémů, a jak je léčit – zdravou stravou, cvičením a relaxací. V knize naleznete také spoustu praktických rad a velké množství dotazníků, které vám pomohou posoudit zdraví vašich střev! 77 konkrétních, vysoce aktuálních tipů pro zdravá střeva – a s nimi související zdravý a dlouhý život. Zdraví začíná ve střevech. Střevní potíže jsou velmi rozšířeným problémem, přesto jsou ale často přehlíženy a nedochází k jejich identifikaci. To může mít velmi vážné následky ve formě rozvoje řady chronických onemocnění jako je Alzheimerova choroba, cukrovka, deprese či onemocnění kloubů a pokožky. Příčina těchto nemocí totiž často leží právě ve střevech. Zdraví střev přitom ovlivňuje řada faktorů, jako je stres, nedostatek pohybu a špatná strava. Dr. med. Ulrich Strunz vás zasvětí do problémů způsobujících střevní problémy a poradí vám, jak jim předcházet a léčit je. To vše na základě nejnovějších vědeckých poznatků. Není tajemstvím, že hlavní roli bude hrát cílená relaxace, dostatek spánku, pravidelný pohyb a zdravá strava. Nechte se namotivovat díky jednoznačným faktům, praktickým radám a zajímavým dotazníkům.

77 tipů pro zdravá střeva

Posílení a ochrana našeho super orgánu
Autor: Ulrich Strunz
Přeložil: Martin Richter

Počet stran: 224
Vazba: brožovaná
Formát: 135×206 mm
ISBN: 978-80-7670-149-6
Doporučená cena: 369 Kč

Knihu 77 tipů pro zdravá střeva vydalo nakladatelství Kazda.

Ukázka z knihy

streva ukazka

Můžete si prolistovat kompletní ukázku.

O autorovi

Dr. med. Ulrich Strunz se narodil v roce 1943, má ženu a dvě děti. Je to internista a odborník na molekulární medicínu a gastroenterologii. Vyvinul úspěšný program Forever Young pro fyzické a duševní zdraví a výkonnost. Díky konceptu medicíny štěstí vyvinul účinné strategie proti nejčastějším civilizačním chorobám. Byl jedním z nejlepších světových triatlonistů ve své věkové skupině. Rok co rok inspiruje desítky tisíc lidí na přednáškách a seminářích i v četných televizních vystoupeních a vede je tak k novému, zdravému a střídmému životu. Čtenáři mohou znát také jeho knihy Tajemství odolnosti nebo Spalte tuky svými svaly (bez potu i bez sportu).

Zdroj informací: Kazda


kazda-logoNakladatelství KAZDA přináší čtenářům výjimečné knihy o přírodě, udržitelnosti, netradičním cestování a umění. Filozofií nakladatelství je přinášet kvalitní české a zahraniční tituly, které zajímavým obsahem čtenáře vnitřně obohatí, podpoří jejich vztah k přírodě a přispějí k formování udržitelnější budoucnosti. V nabídce najdete populárně-naučné knihy pro všechny generace – od leporel přes příběhy inspirované přírodou, osudy zvířat i lidí, cestopisy, inspiromaty či atlasy, až po náročnější čtení od předních světových biologů, jakými jsou britský ornitolog Tim Birkhead nebo mykolog Merlin Sheldrake. Nejoblíbenějším autorem nakladatelství je známý německý lesník a ochránce přírody Peter Wohlleben. Knihy, které mají smysl v Nakladatelství KAZDA vychází od roku 2014.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize77 tipů pro zdravá střeva
Posílení a ochrana našeho super orgánu

Strunz, Ulrich

Kazda, 2024

Napsat komentář