Hlavní obsah
Umění a zábava

Kdy budeme znát vítěze letošního Survivoru? Účastníci se vrací v půlce dubna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Diváci netrpělivě vyhlíží sloučení kmenů v soutěži Survivor - pak už totiž bude jasné, že nikdo nový se domů nevrátí a všichni počkají až na finále. Kdy ale bude v Dominikánské republice dotočeno?

Článek

Zatím se ozývají především zlé jazyky, že jde zatím o nejslabší řadu vůbec. Může za to také fakt, že se už mnoho prozradilo dopředu - například herečka Ivana Jirešová si hlavu s tím, aby se někde skrývala až do odvysílaného dílu se svým odchodem, nelámala. Podobně se ještě před začátkem show mluvilo o Ornelle Štikové, která měla být dávno doma. Což se následně potvrdilo.

Je Sebastian už doma?

Ze zdroje blízkého natáčení se k nám doneslo, že ti, kteří dojdou až do sloučení a zúčastní se závěrečné kmenové rady, se vrátí domů v půli dubna. To by znamenalo, že hon na Sebastiana kvůli koncertu v Pardubicích, který se koná 18. dubna 2024, je zbytečný.

Ačkoliv kolují na sociálních sítích fotografie, kde zachytili fanoušci s Andreou Bezděkovou tajemného muže v mikině. A domnívají se, že jde o Sebastiana, který přiletěl už domů.

Foto: se souhlasem TV Nova

Kmen Lovců dostává tvrdou kritiku

Budou se po příletu skrývat i další?

Když už se vrátí všichni, obvykle se účastníci neskrývají, jen nesmí prozradit, kdo zrovna vyhrál. Dá se předpokládat, že letos to bude velmi podobné. Moderátor Ondřej Novotný má totiž tolik pracovních aktivit, že by se sotva skrýval doma s manželkou a dcerou.

Dá se tak předpokládat, že ještě zhruba dva týdny a „hon na Pokémony“, jak fanoušci chytání vypadlých účastníků na sociálních sítích přezdívají, brzy skončí. Zbydou už jen spekulace a čekání na velké finále. To zatím nemá jasně stanovené datum, případně nebylo zveřejněno.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz