Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Startuje digitální revoluce! Staňte se její součástí na summitu nejen o kybernetické bezpečnosti

Konference o digitalizaci
 (Autor: Digital Summit 2024)
Autor: red - 
27. března 2024
18:36

Kybernetická bezpečnost, Digitalizace vs. spotřebitel nebo Umělá inteligence a digitální technologie. To jsou hlavní témata 5. ročníku prestižní konference International E-commerce & Digital Summit 2024, která odstartuje již 9. dubna v prostorách Lobkowiczkého paláce na Pražském hradě.

Tento rok se summit, který opět organizuje e15, koná pod heslem Přetváření světa digitálními technologiemi a slibuje být místem, kde se setkávají myšlenky, inovace a budoucnost. „V dnešní době, kdy technologické firmy vládnou světu a jejich zisky dosahují nevídaných výšin, je nezbytné pochopit, jaký vliv mají digitální technologie na naše každodenní životy a budoucnost naší společnosti. I přes zdánlivou všudypřítomnost těchto témat zůstávají mnohé aspekty digitální transformace veřejností přehlíženy. Naše konference se zaměří právě na tyto klíčové otázky,“ říká Nikita Poljakov, šéfredaktor e15.

Jsme hrdí, že mezi našimi hlavními řečníky letos vystoupí osobnosti, jejichž přínos k digitálnímu světu je nezpochybnitelný. Toomas Hendrik Ilves, bývalý estonský prezident, pod jehož vedením se Estonsko stalo jednou z nejvyspělejších digitálních zemí světa. Richard Kadlčák, zvláštní zmocněnec pro kybernetickou bezpečnost a ředitel odboru kybernetické bezpečnosti Ministerstva zahraničních věcí, bude sdílet své unikátní pohledy na budoucnost digitálních technologií a kybernetické bezpečnosti. Vystoupí i Jan Žák, CEO Česká lékárna holding (Dr. Max); Matthias Frechen, CCO Allegro; Jakub Ouhrabka, CEO Comgate, nebo Jakub Ludvík, ředitel bezpečnosti společnosti T-mobile a viceprezident České asociace bezpečnostních manažerů. O své zkušenosti se podělí i Petr Pavlů, který působí v Praze v Palo Alto Networks jako Senior Systems Engineering Manager a je zodpovědný za technickou organizaci předprodeje v zemích střední Evropy.

Mezi významnými hosty, kteří na summitu dále vystoupí, budou například Pavel Telička, bývalý eurokomisař a místopředseda Evropského parlamentu, nebo Sara Polak, která vystudovala archeologii a antropologii na University of Oxford. V Česku popularizuje umělou inteligenci, je vášnivou zastánkyní multioborovosti a vede několik technologických projektů nebo je jejich součástí.  

„Cílem naší konference je propojit špičky byznysu, regulátorů a dalších organizací, které mají v rukou podobu zítřejšího světa. Věříme, že společně můžeme formovat budoucnost, ve které digitální technologie slouží lidstvu, zvyšují kvalitu života a zároveň chrání naše nejzákladnější práva a svobody,“ dodává šéfredaktor e15 Nikita Poljakov.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost být součástí diskuze o budoucnosti, která nás všechny ovlivňuje. Připojte se k nám a buďte svědky, jak společně překračujeme hranice možného v digitálním světě.

Kesitnarf Satim ( 27. března 2024 20:25 )

Digitalizace!
Minule nešel Internet a já v shopu nemohl zaplatit !
Digitalizace.

Zobrazit celou diskusi