Kondiční box v Ostravě láká muže i ženy

Přidat na Seznam.cz

Kdo by občas po dlouhém pracovním dnu neměl chuť jít pořádně vybít všechnu nahromaděnou energii? Na skupinové lekci kondičního boxu se vám to povede! Procvičíte celé tělo a vyplavíte veškeré negativní pocity.

Skupinové lekce jsou oblíbeným typem sportovních aktivit. Když se na nějakou lekci zapíšete, donutí vás to se doopravdy hýbat. Sami byste se z gauče možná nezvedli. Na vedených lekcích navíc nemusíte přemýšlet o tom, co děláte.

Právě tohle si dobře uvědomuje FitPARK, největší fitko v Ostravě, které nabízí řadu vedených skupinových lekcí. Mezi nimi je i kondiční box.

Kruhový trénink s prvky boxu

Kondiční box je něco trochu jiného než klasické boxování. Nebudete se s nikým bít v ringu. Jedná se spíš o kruhový trénink s prvky boxu, které přidávají na atraktivitě. Trénink je vhodný pro muže i ženy, vůbec se ničeho nebojte. Připojit se mohou také začátečníci, na fyzické kondici nezáleží.

Během lekce se střídají dynamické kopy a údery spolu s cviky na celé tělo. Posílíte tedy nejen končetiny, ale i trup. K výkonům vás samozřejmě bude motivovat hudba, instruktor, ale i společnost dalších nadšených sportovců.

Přijďte do největšího fitka v ČR

Fitness centrum Ostrava je s nabídkou svých lekcí progresivní. Ostatně celé toto fitko je v mnoha ohledech výjimečné. Jedná se o největší fitness centrum v ČR s moderním vybavením na cvičební ploše 2 200 m2. Lekce kondičního boxu se konají v combat sálu, kde probíhají i kruhové tréninky, fitbox, body rock či jóga. V rozvrhu lekcí na webu si snadno najdete, co by vás bavilo.

Neváhejte vyzkoušet kondiční box Ostrava, ale i jiné skupinové lekce. Někdo má raději energičtější lekce, při kterých se úplně zničí, další upřednostňují klidnější cvičení. Ve FitParku si vybere opravdu každý, každý má otevřenou cestu k pohybu a zdravému životnímu stylu.