Bybit rozšiřuje obchodní obzory o opce Solana

Společnost Bybit, podle objemu jedna ze tří největších světových burz s kryptoměnami, hrdě oznamuje, že na své bleskurychlé platformě zavádí opce Solana (SOL). Bybit se tak stává jedním ze dvou míst, která tento produkt nabízejí.

Tento nový přírůstek se zařazuje po bok již tradičních opcí na platformě Bybit, kterými jsou Bitcoin (BTC) a Ether (ETH). Ode dneška můžou obchodníci začít zkoumat řadu nových strategií zahrnujících opce SOL, což rozšiřuje jejich obchodní zkušenosti a potenciál ziskovosti.

Opce SOL na platformě Bybit otevírají cestu k inovativním obchodním strategiím. Ať už se jedná o generování příjmů prostřednictvím krytých nákupů na podíly SOL, nebo o využití ochranných prodejů k zajištění investic, možnosti jsou teď širší než kdykoli předtím.

Opce Solana na platformě Bybit jsou vybaveny specifickými funkcemi, které si dávají za cíl umožnit obchodníkům bezproblémové obchodování v rámci jednotného obchodního účtu (UTA) ve službě Bybit. Bybit je rovněž domovem vysoce likvidních trvalých SOL zajišťujících nejnižší možné náklady na zajištění.

„Jako jedno z pouhých dvou míst, která v současné době nabízejí opce SOL, očekáváme, že tržní potenciál opcí SOL dosáhne poloviny objemu opcí ETH a bude odrážet distribuci pozorovanou u trvalých kontraktů," prohlásil Hao Yang, head of financial products at Bybit (vedoucí finančních produktů společnosti Bybit). „Cílem opcí SOL vypořádaných v USDC je uspokojit potřeby držitelů spotových dluhopisů SOL, kteří chtějí zajistit svou expozici, a také každého, kdo hledá nové způsoby obchodování a řízení rizika napříč aktivy."

#Bybit / #TheCryptoArk

O společnosti Bybit

Bybit je jednou ze tří největších burz s kryptoměnami dle objemu transakcí s celkem 20 miliony uživatelů, která byla založena v roce 2018. Nabízí profesionální platformu pro investory a obchodníky v oblasti kryptoměn s ultrarychlým párovacím systémem, nepřetržitým zákaznickým servisem a vícejazyčnou komunitní podporou. Společnost Bybit je hrdým partnerem týmu Oracle Red Bull Racing, úřadujících šampionů poháru konstruktérů i jezdců Formule 1.

Další podrobnosti o společnosti Bybit najdete na stránkách Bybit Press

S dotazy médií se můžete obracet na adresu media@bybit.com

Další informace najdete na adrese https://www.bybit.com

Aktuální informace můžete sledovat prostřednictvím komunit a sociálních sítí společnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2371861/EN_2401_T17128_NewOptions_SOL_1600x900.jpg 

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

 

Klíčová slova SAE-burzy-měna-internet-Bybit

Oblast
Blízký východ (bv)

Kategorie
Finance, ekonomika
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.