Na velké experimenty Jennifer Aniston nikdy neužilo. Již třicet let si drží stále stejnou image a musí se jí nechat, že jí to stále sluší. Přestože ale herečka vždy hlásala, že je zastánkyní přirozené krásy, svět showbyznysu je neúprosný a vzhled je na prvním místě. Proto se ani oblíbená umělkyně své mantry příliš nedrží.

Když se 15. ledna 2024 udílely již 75. ceny Emmy, Jennifer Aniston všechny doslova ohromila. Bohužel ale zdaleka ne jen v pozitivním slova smyslu. 

Kráska totiž působila poněkud uměle a bylo na první pohled zřejmé, že plastičtí chirurgové se na ní pravděpodobně poměrně dost vyřádili. 

Plastiku nosu herečka nepopírá

Že si nechala několikrát upravit nos, herečka vždy otevřeně přiznávala. Tvrdila ale, že ji k tomu nevedla touha po dokonalosti, ale křivá nosní přepážka, která kromě vady na kráse představuje také riziko zdravotních komplikací. 

Jiné zásahy ale popírala a naopak se na kolegyně z branže, které vylepšování propadly, dívala vždy trochu spatra.

Otevřeně vždy vystupovala proti hollywoodskému trendu, který ženám ze showbyznysu velí, aby nestárly a raději si ke kráse pomáhaly uměle. Nyní se ale zdá, že její zásadovost je ta tam a i ona již polehla módní vlně.

Její obličej vypadá odule

V minulosti všichni toužili vypadat jako Rachel Green, snad nejikoničtější role Jennifer Aniston. Řada žen ke kadeřnicím chodila s její fotografií a chtěly vytvořit přesně stejný účes. To se ale po čase změnilo.

V roce 2021 se uskutečnilo setkání herců, kteří se roky v seriálu Přátelé objevovali, a již tam bylo zřejmé, že se na vzhledu Aniston cosi změnilo. Vypadala zkrátka jinak a působila oteklým dojmem.

Plastický chirurg Johnny Betteridge, který je ve svém oboru skutečným odborníkem, se rozhodl, že do záhady vnese trochu světla. Na svém profilu na sociální síti proto porovnal fotky Jennnifer Aniston v průběhu času a došel k šokujícím zjištěním. 

Fanouškům se změny nelíbí

Podle jeho názoru podstoupila totiž některé zákroky, které se na její kráse podepsaly. Jednat se má zejména o výplně lícních kostí a také operativní úpravu horních očních víček. Spekuluje se také o tom, že si nechala vymodelovat poprsí.

Komentáře na sociálních sítích naznačují, že fanoušci herecké legendy z její proměny nejsou právě nadšení. “Vypadá jako vosková figurína”, řekl například jeden z komentujících. “Už nemůže ani hýbat obličejem,” říká jiný.

Že plastické operace nejsou to nejlepší řešení, pravděpodobně herečku nepřesvědčil ani negativní příklad její kamarádky Courtney Cox, která se před časem nechala slyšet, že ve své touze po věčném mládí patrně zašla až příliš daleko.

Související články