Sex po internetu je tématem nového filmu Jedna noc. Tvůrci představili jeho trailer

Vypráví příběh jedné osudové lásky, která právě v tuhle chvíli musí dokázat, že obstojí. V hlavních rolích snímku zabývajícího se tématem sexuálních livechatů se představí Vanda Chaloupková, Adam Ernest a Jan Nedbal, informovala redakci NašeTéma za Bontonfilm Eva Albrechtová.

Reklama

Proč si vybral právě toto téma objasnil režisér a zároveň scénárista snímku David Laňka: „Podle neoficiálních zdrojů v posledních třech letech dosáhlo procento žen ve věku od 18 do 30 let, které si přivydělávaly nebo přivydělávají peníze na sexuálních livechatech a platformách, více než třicet procent.“

Trailer: Jedna noc

Video: BONTONFILM

David Laňka se problémům komplikovaných mezilidských vztahů věnoval i ve svém úspěšném snímku Spolu. O závažnosti problematiky online sexu svědčí i jeho další slova: „Počet žen, které se rozhodly k takovému způsobu výdělku, se od covidového roku 2020 zpětinásobil. Loni jen na platformě OnlyFans lidé za erotický obsah utratili 125 miliard korun. To už je skutečně fenomén. Stejně jako skutečnost, jak málo dnes pro mladé lidi znamená partnerská intimita. To, co dříve bylo určeno jen partnerům, se dnes doslova rozprodává.“

Podtitul filmu Jedna noc je „A co byste pro lásku udělali vy?“. Když herečka Vanda Chaloupková zavítala v rámci přípravy na livechaty, byla překvapená: „Myslím si o sobě, že mě něco hned tak nerozhází, ale když jsem viděla, co všechno tam lidé po dívkách chtějí a co všechno jsou dívky za peníze ochotné podstoupit, zaujalo mě téma filmu ještě víc,“ vysvětluje a dodává: „Je to svět, kde nic není dost abnormální a kde ženy snadno mohou ztratit sebeúctu a sebelásku. Nemluvě o tom, jak se všechno to, co na těchto chatech zažijí, musí nutně podepsat na jejich přístupu k mužům.“ Eva Albrechtová k tomu dodala, že na Vandu čekalo ve filmu nebývalé množství eroticky odvážných scén, přičemž v několika záběrech měla pornodublérku.

Příběh filmu Jedna noc ale nevypráví jen o tom, jak fungují erotické chaty. Je především příběhem osudové lásky bývalého úspěšného muzikanta Adama a jeho ženy. Společně už v životě zažili nejednu pernou chvilku, ale navzdory tomu jsou stále spolu a starají se o desetiměsíčního syna Štěpána. Jenomže to, co se stane jedné noci, během které se příběh odehrává, představuje dosud nejtěžší zkoušku jejich společného života.

„To, co mě na scénáři zaujalo, bylo právě to, že se odehrává na omezené časové ploše, v průběhu jediné noci. Divák je doslova vhozen do života těch dvou a na nás s Vandou bylo, aby uvěřil tomu, co mezi nimi je. Aby z gest a nenápadných doteků vyčetl, že ať se stane cokoliv, ti dva prostě budou stát při sobě,“ říká představitel Adama, herec Adam Ernest, který pro film dokonce společně s Danielem Šubrtem nahrál a nazpíval tři songy.

„Když se Adam s Vandou setkali na kamerovkách, protože jsem si chtěl ověřit, jak chemie mezi nimi bude fungovat, bylo to doslova jako blesk z čistého nebe. Přestože se v to odpoledne viděli poprvé a neznali se, hned po první scéně bylo jasné, že tohle je přesně to, co hledám,“ popisuje režisér David Laňka a zve diváky do kina na odvážnou lovestory.

Ta stejně jako jeho předchozí film Spolu otevírá divácky atraktivní formou téma, o kterém se příliš nemluví, ale možná by mělo…

Do kin film vstoupí 9. května, ale my vám už nyní přinášíme jeho trailer.

Autor: Magdalena Boukhemisová.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama