Kladiváři řeší změny v obraně. Nejasný otazník se vznáší nad Coufalem a náhrada může dojít ze Serie A

Kladiváři řeší změny v obraně. Nejasný otazník se vznáší nad Coufalem a náhrada může dojít ze Serie A

West Ham řeší již před koncem sezony podobu svého kádru pro tu další. Je to dáno i pohárovými ambicemi. Kladiváři jsou stále ve hře o triumf v Evropské lize, pokud by se na této frontě nezadařilo, možností je umístění v tabulce Premier League. Sedmá místo svěřence Davida Moyese nechává minimálně ve hře o Konferenční ligu.

Na přestupovém trhu má být kladen důraz především na zadní řady Kladivářů. V médiích se opět objevují zvěsti o přetrvávajícím zájmu o Harryho Maguirea. Tvář Manchesteru United byla lanařena již před rokem, ale nakonec setrvala na Old Trafford.

Dalším otazníkem má být post pravého obránce, který již několik let zastává český reprezentant Vladimír Coufal nebo Ben Johnson. Očekává se, že jeden z těchto dvou obránců Olympijský stadion v Londýně v létě opustí.

WERNER BY SE MOHL V TOTTENHAMU USADIT TRVALE. CO VŠE SE MUSÍ STÁT, ABY K TRANSFERU DOŠLO?

West Ham podle listu Tutto Sport označil za jeden z prioritních cílů pro nadcházející přestupové okno třiadvacetiletého italského obránce Raoula Bellanovu. Opora FC Turín přišla do klubu před rokem za zhruba 7 milionů eur a záhy se etablovala v klíčovou tvář defenzivy italského klubu.

Dobré výkony mu vynesly i pozvánku do reprezentace Itálie a očekává se, že se Bellanova představí i na blížícím se Euru v Německu. FC Turín za jeho uvolnění požaduje 25 milionů eur, což by znamenalo, že během jediného roku by na hráči vydělal poměrně slušnou sumu. West Ham svůj zájem myslí vážně, což dokazuje přítomnost skautů na nedávném zápase Serie A proti Udinese.

Foto: Turín FC