Zdroj: Saunia, s.r.o.

5
Fotogalerie

Saunia i během zimy navýšila své tržby. Saunia dluhopisy vyplatily další emisi

Saunia na přelomu roku potvrdila svůj neustálý růst tržeb a zvyšování své zákaznické základny. Po nepříjemném dvouletém období omezení se během roku 2023 rozjela na plné obrátky. Meziročně navýšila Saunia tržby o více jak 30 % a získala přes 50 tisíc nových zákazníků. I díky tomuto pozitivnímu trendu graduje zájem investorů o Saunia investice.

Zájem o investice do Saunia dluhopisů podporuje pozitivní zkušenost Saunia investorů z předešlých emisí. Investoři se vrací kvůli pravidelným výnosům a také přivádějí nové zájemce o investice do dluhopisů Saunia. Například v únoru letošního roku byla vyplacena další emise dluhopisů v částce 24,85 milionů korun. Nejednalo se však o první splacenou emisi, Saunia investice za svou historii už vyplatila úctyhodných 270 milionů korun.

Rostoucí návštěvnost i zvyšování tržeb potvrzují záměr společnosti Saunia rozvíjet i nadále celou síť poboček. Po přibrzdění plánovaných kroků expanze v letech 2021 a 2022 se příprava výstavby nových poboček rozběhla opět na plné obrátky. Společně s vydáváním nových emisí dluhopisů Saunia dochází k naplňování plánované expanze.

„Aktuálně probíhají jednání a máme rozjednáno několik míst pro nové pobočky v České republice, ale hlavně v zahraničí. Na nejbližší období dvou let připravujeme výstavbu 5 nových poboček,“ uvádí ředitel společnosti Saunia Bohumil Píše.

Saunia buduje svou síť saunových světů od roku 2013, kdy otevřela svou historický první pobočku, v roce 2018 již provozovala 6 poboček a od roku 2019 přibylo až dodnes dalších 10 poboček. Saunový řetězec provozuje celkem 16 poboček a v následujících letech plánuje otevřít další pobočky v České republice i zahraničí.

Klíčovým milníkem v rozvoji firmy Saunia je vstup na zahraniční trh, jedna z dalších zahraničních poboček se plánuje v blízké době ve Vídni. K financování svého rozvoje vydává další emise dluhopisů Saunia. O dluhopisy mají opakovaný zájem střední a menší investoři, díky svým pozitivním zkušenostem s investicí Saunia.