Andělská poselství na čtvrtek: Lvi, nechte lidi poznat, jací skutečně jste, Ryby, ublížíte-li druhým, ublížíte i sami sobě

Andělská poselství na čtvrtek: Lvi, nechte lidi poznat, jací skutečně jste, Ryby, ublížíte-li druhým, ublížíte i sami sobě
Přátele bychom si za každou cenu měli udržet u těla. Měli by být důležitější než práce. Platí to o vás? Andělé neradi vidí, že na své přátele nemáme čas. Neboť jsou to právě oni, kdo nás dokáže rozveselit, když se v našem životě odehraje zvrat a my se ocitneme ve velkém stresu.

Co bychom bez přátel dělali? Neměli bychom nikoho, s kým bychom sdíleli své myšlenky. Sdílení myšlenek je velmi důležité, máme pocit, že nám někdo je ochoten naslouchat a dávat zpětnou vazbu. Díky tomu se můžete zlepšovat v tom, v čem jsme dobří. V čem dalším se můžete zlepšit? Andělé znají odpověď a přinášejí vám ji prostřednictvím čtvrtečního poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Lidé, kteří vám zdánlivě drásají nervy, vás ve skutečnosti mají rádi. Pouze si nepředstavují, že začnete reagovat tak podrážděně. Odkud ve skutečnosti pramení váš vztek? Jakmile budete schopni na tuto otázku odpovědět, negativní myšlenky odejdou z vaší mysli a vy se budete jen bavit.

Andělská rada: Jen samotný špatný pohled může způsobit mnohem horší následky, než si uvědomujete. Šiřte radost, nikoli smutek. Večer pocítíte to samé, co jste celý den šířili.

Býk (20. dubna – 20. května)

Hledat nové skupiny lidí, kteří mají společný zájem, o kterém zrovna přemýšlíte, je skvělý nápad. Nejjednodušší cesta, jak je najít, je přes sociální sítě, nicméně vyjít si na veřejnost a hledat tam se také hodně vyplatí. A to zejména proto, že tito lidé od vás nebydlí tak daleko.

Andělská rada: Zlepšete způsob, jakým sami sebe prezentujete. A tím nemyslíme vzhled, spíše se jedná o váš způsob vyjadřování. Jakkoli elegantně se jevíte, vždy je co zlepšovat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nemusíte se loučit se starými přáteli jen proto, že cítíte potřebu seznámit se s někým vlivným, s někým, kdo by vám dokázal pomoci s vaší kariérou. Dokážete to i sami a stejně tak můžete požádat o pomoc své přátele. Nejlépe postoupíte v kariéře, když dostanete zpětnou vazbu na to, co děláte.

Andělská rada: Již nyní jste velkým profesionálem. Jen jste ještě dostatečně nedokázali, jak velký talent máte. Nebojte se ukázat vaše schopnosti. Brzy se najde někdo, kdo je ocení.

Rak (22. června – 22. července)

Strach zkresluje vaše vnímání reality. Přejete si, aby se vaše největší obava nenaplnila. Tím, že na ni neustále myslíte, si vsugerujete, že se skutečně naplňuje. Přestaňte mít tento strach, není vám k ničemu dobrý a navíc ničí vaše vřelé vztahy s přáteli i s rodinou.

Andělská rada: Těšte se na pozitivní události, které mohou ve vašem životě nastat. Budou mít stejný účinek jako váš strach – budete-li předpokládat, že se vše v dobré obrátí, skutečně to tak začnete cítit.

Přestaňte mít strach a radujte se z pozitivních věcí
Přestaňte mít strach a radujte se z pozitivních věcí | Zdroj: Subbotina / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Své myšlenky si pečlivě chráníte, avšak stavět kolem své mysli nepropustnou pevnost není ten nejlepší nápad. Již mnohokrát se stalo, že jste se nezmínili o zásadní informaci, která mohla spravedlivě rozsoudit rozhádané lidi. Dnes to zkuste jinak, buďte na svou mysl hrdí.

Andělská rada: V minulosti vám někdo hodně ublížil a vy teď obviňujete všechny kolem sebe. Vězte, že lidé nejsou stejní, přestože mohou být stejného pohlaví či věku jako ten, kdo vám ublížil.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaši kolegové nemohou za to, že vám práce nejde od ruky. Zpomalte, několikrát se nadechněte a promyslete si, jak se svou prací naložíte dál. Rozvrhněte si ji jinak, udělejte si krátkou pauzu nebo se napřed zaměřte na jiné myšlenky a teprve poté se k práci vraťte – s čistou myslí.

Andělská rada: Vaše slova již nejdou vzít zpět. Napřed se proto zamyslete, co se chystáte říci na účet druhých. Můžete vzbudit dojem věčně nespokojeného člověka, nebudete-li opatrní.

Váhy (23. září – 23. října)

Plány je potřeba nejen střádat, ale také jich dosahovat. Necháte-li všechny na potom, až se vám bude chtít nebo na zítra, vytvoří se vám sáhodlouhý seznam, ze kterého se budete vymotávat velmi obtížně. Popřemýšlejte, jaký plán je pro vás nejdůležitější, a začněte s jeho plněním hned teď.

Andělská rada: Pečlivě zvažte, jaké části vašeho plánu můžete stěží dosáhnout. Poupravte ho, aby pro vás nebyl tak náročný, a motivace, která vás opouštěla, se k vám okamžitě vrátí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Každý vztah v určitou dobu dojde do krizového bodu. Místo toho, abyste shazovali vinu na druhou osobu, potlačte vztek a vyjděte tomuto člověku vstříc, řekněte mu, že i přes tyto neshody ho stále máte rádi a uděláte vše pro to, aby vztah opět fungoval. Získáte jeho pozornost a problém lehce vyřešíte.

Andělská rada: Sdílejte s vašimi nejbližšími své naděje, ale také starosti, které vás sužují. Uleví se vám, když budete vědět, že někdo se o vás skutečně zajímá.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Můžete být styloví a zároveň praktičtí. Nikde se nepíše, že vlastní styl vám uzavře kariéru či vás rozhádá s rodinou. Každý člověk má nějaký vkus. Pamatujte na to, až se příště budete rozmýšlet, zda jít s dobou nebo se cítit pohodlně. Nemusíte se trápit, stačí jen odhalit světu své pravé já.

Andělská rada: Také vylepšete svůj domov. Je v něm něco, co byste rádi změnili? Ať už z jednoho místa uděláte meditační prostor či malou tělocvičnu, budete mít radost, že máte něco nového.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše zásada poznávat lidi předtím, než je prohlásíte za své přátele, je velmi praktická. Dnes budete chtít u někoho udělat výjimku. A vězte, že dobrý nápad to být nemusí. Držte se svého starého scénáře, který je osvědčený, a myšlenky, že někdo pro vás atraktivní musí nutně být dobrý člověk, zavrhněte.

Andělská rada: Potkáte-li špatného člověka a zavrhnete své dobré přátele, nemusejí vás poslouchat, dojde-li k vašemu zklamání. Važte si přátel a ty nové vybírejte s rozvahou.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ne všichni přátelé si zaslouží, abyste za ně platili všechny jejich výdaje. Buďte obezřetní, jakmile dojde na spojení oblastí přátelství a peněz. Nenechte se využívat jen kvůli několika sladkým slovům, která neuslyšíte, pokud se z vás zrovna nesypou peníze.

Andělská rada: Hodnota přátelství závisí na množství vzájemné podpory, nikoli na množství peněz, které jste ochotni vašim přátelům dát. Některé manipulátory je opravdu těžké odhalit, dokud není pozdě.

Ryby (19. února – 20. března)

Chcete-li, dokážete svůj mozek využít opravdu obdivuhodně. Kdybyste se tolik nezaměřovali na to, zda vaše slova neublíží druhým, neubližovali byste sami sobě. Rozpoznat, kdo si s vámi hraje a kdo své přátelství myslí vážně, je jednoduché. Ten, kdo vás neuráží ani v záchvatu vzteku, je opravdový přítel.

Andělská rada: Místo litování sebe sama, že zrovna jen vy máte smůlu na přátele, kteří se u vás ani neohřejí, pochopte, kdy je třeba být asertivní. Také svůj smutek můžete utopit v pracovním nasazení.

Zdroj článku:
  • Autorský text