Lucie Vondráčková: První hvězda nové řady StarDance! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lucie Vondráčková: První hvězda nové řady StarDance!

Jako učitelka Soňa.
Jako učitelka Soňa. (﷯Foto ﷯archiv L. Vondráčkové, TV Nova)

Poslední StarDance se těšila rekordní sledovanosti, a tak není divu, že další ročník odstartuje už tento podzim. Česká televize už začala s náborem hvězd do 13. řady a Deník Aha! zná jméno první hvězdy! Není jí nikdo jiný, než herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková (44).

Rekordní počet diváků sledoval loňské finále taneční soutěže v České televizi. Vítězství herečky Dariji Pavlovičové (22) a jejího tanečníka Dominika Vodičky (27) přihlížel jeden a tři čtvrtě milionu lidí. I to je jeden z důvodů, že ČT na nic nečeká a přípravy dalšího ročníku jedou na Kavčích horách na plné obrátky. „První, kdo má podepsanou smlouvu, je Lucka Vondráčková. Nabídku přijala s velkým nadšením,“ prozradil deníku Aha! zdroj z Kavčích hor. „Nezlobte se, ale k ničemu se nebudu vyjadřovat,“ odpověděla na dotaz Aha! sama Lucie.

Horská dráha Soni z Ulice: Rána do zad, sesypání i sex s kolegou!

Video se připravuje ...

Všichni účastníci mají totiž velmi přísnou smlouvu, která jim zakazuje prozradit, že budou soutěžit o titul krále a královny tanečního parketu. K tanci ale měla Vondráčková blízko už od dětství. „Kvaska, Zapomeňte na Shakespeara!, Touha – to jsou představení, kde se buď tancovalo, nebo tancuje. K herectví prostě tanec patří. Jen čím je člověk starší, tím víc to bolí,“ konstatovala několikanásobná stříbrná slavice.

Ještě dvě řady

Soutěž BBC, ve světě nejčastěji známá jako Dancing with the stars, se vysílá v 61 zemích, a ne všude hraje živý hudební doprovod. „Česká televize má navíc od britské BBC zakoupena licenční práva ještě na dvě řady, takže určitě v budoucnu dojde i na čtrnáctou řadu,“ potvrdil programový ředitel ČT Milan Fridrich.

Vítězové minulých ročníků

2006 herec Roman Vojtek a tanečnice Kristýna Coufalová

2007 olympionik Aleš Valenta a tanečnice Iva Langerová

2008 herečka Dana Batulková a tanečník Jan Onder

2010 herec Pavel Kříž a tanečnice Alice Stodůlková

2012 olympionička Kateřina Baďurová a tanečník Jan Onder

2013 herečka Anna Polívková a tanečník Michal Kurtiš

2015 herečka Marie Doležalová a tanečník Marek Zelinka

2016 herec Zdeněk Piškula a tanečnice Veronika Lálová

2018 herec Jiří Dvořák a tanečnice Lenka Nora Návorková

2019 herečka Veronika Khek Kubařová a tanečník Dominik Vodička

2021 herec Jan Cina a tanečnice Adriana Mašková

2023 herečka Darija Pavlovičová a tanečník Dominik Vodička

V Ulici je potvora

Momentálně také září v roli učitelky Soni Čechové v nekonečném seriálu Ulice. O tom, že se role zhostila na výbornou, svědčí i negativní reakce fanoušků. „Je to potvora, je to nepříjemná postava a paní Vondráčková se mi totálně zprotivila,“ píše jeden z přispěvatelů na facebookovém profilu seriálu. Naštěstí se najdou i rozumní diváci, kteří výkon herečky dokážou ocenit. „Je v té roli skvělá. Jen hlupák viní herce za roli,“ komentuje nenávistnou sprchu jedna z fanynek.

Farář přiznal ženu i dítě! Vondráčková čelí útokům kvůli roli a Fiala o penzích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Michelin
29. 3. 2024 • 07:56

Nebudu se kvůli ni na to dívat a ještě k tomu Brzobohatá , tak šlus , šmitec , basta ...😡🤮👎

rydlo
28. 3. 2024 • 20:34

Vzhedem k tomu, že dost diváků kvůli Vondráčkové přestalo sledovat serál Ulici, tipuji, že i ve StarDance tento přerostlý diblík nedostane od diváků dost hlasů a vypadne ze soutěže jako první.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.