Herečka se netají tím, že je léčba náročná a hlavně po každé chemoterapii jí není dobře. 

Je to o tom to co nejdéle vydržet a co nejvíce toho času na léčbě nahamtat, aby byla co nejvíce úspěšná,“ netají se Anička, která průběžně dochází na kontrolní vyšetření. 

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková: Přerušila léčbu rakoviny! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Nějaké větší vyšetření jsem měla před měsícem a teď mě čeká znova. Tak uvidíme, jestli je to pořád tak úspěšné, jako to bylo teď. Je to zdlouhavé a náročné, ale to je každá léčba nějakého vážného onemocnění. Spíš jde o to, aby člověk vydržel co nejdéle a co nejdéle byl na léčbě, která mu je dávána,“ řekla Super.cz Slováčková, která nechyběla na castingu soutěže Muž roku 2024. Její druhý casting se bude konat 20. dubna.

Mnoho pacientů s rakovinou doplňuje odbornou léčbu i tou alternativní. „Poslouchám své tělo, snažím se mu vyjít vstříc. CBD je skvělá věc, po konzultaci s lékařem, minimálně na uklidnění,“ uvedla Anička s tím, že od táty dostala nějaké houby v prášku. „Ale ještě jsem to neprokonzultovala s mojí lékařkou, jestli to není něco proti něčemu. Jinak se do alternativ moc nepouštím, protože mám pocit, že bych do sebe dávala tolik věcí, že by to tělo nemohlo samo o sobě fungovat,“ dodala. 

Fotogalerie
61 fotografií