Tomáš Slavík zase na bedně. Bronz v Guanajuato!

Autor: Tomáš Slavík, vydáno: 28.3.2024

Tomáš Slavík se vrátil na stupně vítězů při druhém kole světové série Red Bull Guanajuato Cerro Abajo v Mexiku, kde získává bronzovou medaili! Neskutečně dramatický a těsný závod, kde Slavík dokázal získat 3.místo pro ČR po technickém problému v předchozím kole v Chile! Skvělý a zasloužený comeback!

    

"Musím říct, že po Chile a taky po loňským pádu na této trati je to fakt balzám na duši. Vím, že moje rychlost, technika i fyzička jsou tam, kde mají být, ale věci někdy prostě nevychází dle plánu a já jsem za tuto "BEDNU" strašně rád... Loni málem v bedně a letos na bedně! Byl to nesmírně napínavej a hlavně těsnej závod, kdy mě od druhýho místa dělilo pouze 0,15 vteřiny a od prvního místa 1,2 vteřiny. Je až neuvěřitelný jaký tempo musíme držet pokud chceme v takovém závodě zvítězit, kdy každou vteřinu tratě musíme letět na 110%. Při takové jízdě se dá fakt těžko jet bez chyb, takže jsem tam nějaký svoje chybičky samozřejmě měl, ale zase mě to něco novýho naučilo a příště tyto chyby už neudělám! Jsou to pro diváka neviditelný věci, ale závodíme už fakt v setinách a to ukazuje jak jsou tyto závody vyhrocený. Už se nemůžu dočkat dalšího závodu Cerro Abajo série, kdy série poprvé zamíří do Evropy do italského Janova! Fakt velkej den v historii pro všechny milovníky Urban DH! Díky moc všem za fandění jak u obrazovky, tak na trati, sponzorům, rodině, kamarádům a všem ostatním, co nejsou vidět. Díky moc! Pokračujemééé!!"

Je trať v Mexiku šílenější než v Chile? / Trackwalk

Track preview! První tréninky v Mexiku

Race day / Loni málem v bedně, letos na bedně! / Red Bull Guanajuato Cerro Abajo 2024

Další zastávka pro Tomáše je za pár týdnů největší italský závod MAD OF LAKE, kam zavítá i velká část českých závodníků, kteří budou bojovat na zdejší trati o cenné kovy! Letos v opravdu silné konkurenci!

Pro více informací sledujte sociální sítě Tomáše:
tomasslavik.com
facebook.com/tomslavik63
instagram.com/tomasslavik63
youtube.com/tomasslavikdotcom

Photo credit: Jurgen Westemeyer, Jose Duch

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí