Petra Faltýnová kvůli americkému miliardáři Davidovi Bloomovi před lety opustila svůj starý život a začala žít od nuly v Miami

Na Floridě se pak dokonce i na zasnoubila a vypadalo to na velikou lásku. Pak se ale vztah v tichosti rozpadl a sexy brunetka nechtěla prozradit důvody. Až nyní se ukázalo, proč raději Petra o svém ex vůbec nemluví.

Ve skutečnosti totiž Faltýnová dluží Bloomovi několik milionů korun a to má být důvodem, proč před ním prchla do Čech. To si ale zámožný staří nenechal líbit a najal si právníka.

Bloom má na dluhy podepsané smlouvy

S Davidem Bloomem začala Petra Faltýnová randit od roku 2015. Podle informací Blesku jí v červnu 2016 půjčil Američan zhruba 151 tisíc dolarů, tedy bezmála 3,5 milionu korun.

Ačkoliv byli v páru, podepsali spolu dokonce smlouvu, ve které se Faltýnová zavázala částku splatit, což se ale nikdy nestalo a místo toho před dluhy utekla zpět do rodné země.

Naštvaný David se obrátil na právníky a Faltýnovou zažaloval a chce částku zpět. Petra se mezitím delší dobu ukrývá v domě nedaleko Prahy a na veřejnosti se téměř neukazuje. Nedávno se spekulovalo o tom, že jí ve vile dělá společnost nový muž, ten je ale podle informací našeho zdroje pouze kamarádem. „Nechodí spolu, jsou přátelé,“ vysvětlil nám člověk z okolí modelky, který si nepřál být jmenován. Brunetka byla v minulosti vdaná za podnikatele Simona Štekla, kterého podvedla s Leošem Marešem a krátký románek měla také s Jiřím Langmajerem.

Zdroje: Blesk, Aha

Související články