Kdo vyhrál inovativní řadu aktivních produktů do sprchy adidas

2.4.2024 16:00   |   Soutěže
Kůže je naše nejlepší sportovní výbava, firma adidas vyvinula inovativní řadu aktivních deodorantů a produktů do sprchy, které pomáhají kůži v obnově hydratace. Kdo vyhrál v naší soutěži jeden z pěti balíčků těchto produktů.

Kdo vyhral

Kdo vyhrál:

Klára Dubská       
Olina Broňková            
Radim Hora              
Luděk Smrž               
Oliver Toman              
 
Blahopřejeme! Výherce uvědomíme e-mailem.
• • •

Navzdory pozitivnímu benefitu pro naše těla může pravidelné cvičení vést k napětí kůže, přílišnému zatížení a nadměrnému mytí.

Studie odhalily fakt, že atleti nepřemýšlejí o své kůži jako o součásti své sportovní výbavy, a to i přesto, že je největším orgánem našeho těla.

Je načase začít nahlížet na péči o tělo, před sportem i po něm, jako na nedílnou součást naší  sportovní rutiny.

Nová řada Active Skin & Mind od adidas nabízí funkční produkty pro tvrdě  pracující sportovce. Jejich složení pomáhá měnit pasivní předtréninkovou přípravu i potréninkový odpočinek v aktivní, holistické rituály.

Deodoranty a produkty do sprchy z řady Active Skin & Mind byly pečlivě vědecky vyvinuty tak, aby společně fungovaly jako aktivní podpůrný systém.

Před fyzickou aktivitou naši pokožku i mysl připraví, po tréninku poskytne osvěžení a uvolní mysl. Napomůže atletům dosáhnout optimálního výkonu i regeneraci kůže.

Produkty z dermatologicky testované řady Active Skin & Mind obsahují unikátní komplex glycerolu a kyseliny hyaluronové. Tyto ingredience, přirozeně aktivní v pokožce, pomáhají  s rychlým obnovením hydratace a chrání před jejím vysušováním.

Řada obsahuje navíc přírodní esenciální oleje podtrhující holistické spojení těla a mysli. Tyto oleje probudí před tréninkem vaše smysly a po něm pomohou pokožce i mysli zůstat svěží a zrelaxované.

Sprchové gely Active Skin & Mind neobsahují sulfáty, jsou tak vhodné i pro citlivou pokožku. Složení jsou veganská, z 98% rozložitelná a  balena ve 100% recyklovaných materiálech.

Balení je navíc možné znovu naplnit. Balení rollon deodorantů jsou vyrobena z 25% z recyklovaného skla a jejich víčka z 98% z recyklovaných  plastů.

Nadja Körner, viceprezidentka firmy adidas ve společnosti Coty říká: „Tolik se soustředíme na to, jak cvičíme, že se zapomínáme pozastavit a učinit vědomý, aktivní výběr našich produktů k péči o tělo."

Kvízová otázka a správná odpověď:

1. Jaké oleje obsahuje inovativní řada Active Skin & Mind od adidas?

C) esenciální oleje



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci