Zasoutěžte si o další příběh Klubu Klikařů

Bitva v podzemi_uvodni
Pokud máte rádi dobrodružné a napínavé příběhy dětských partiček, máte se na co těšit! Další detektivní příběh pro Lukáše, Jirku a Šárku právě začíná. Ocenit jej mohou nejenom malí čtenáři, ale všichni ti, kteří rádi četli třeba populární „foglarovky“.

Nové dobrodružství mezi zdmi katedrály

Kamarádi z Klubu Klikařů mohou být spokojení. Už dvakrát zabránili katastrofě, která se řítila na město, a při pohledu na katedrálu svatého Bartoloměje zalitou sluncem se všechno zdá být v pořádku. Nic ale není tak daleko od pravdy.

Právě mezi zdmi této prastaré plzeňské dominanty totiž dřímá zlo. Šárka tu náhodou natrefí na pana Nowotného, a když zjistí, kdo je jeho pravá ruka, ochromí ji strach. Staří nepřátelé se vracejí a jsou silnější než kdy dřív. Lukáš, Jirka a Šárka proto musí znovu vyrazit po jejich stopách, které vedou do labyrintu chodeb ukrytých hluboko pod městem.

Klub Klikařů – Bitva v podzemí

Autor: Vít Martin Matějka

Vydalo: nakladatelství Fragment
Ilustrace: Jaroslav Kratochvíl
Počet stran: 160
Vazba: vázaná
Vydáno:03/2024
ISBN: 978-80-253-6677-6

Přečtěte si více informací o knize Klub Klikařů – Bitva v podzemí, kterou vydalo nakladatelství Fragment. K dispozici máte také naši ukázku z knihy.

fragment

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a dlouhodobě patří k nejvýznamnějším nakladatelům v České republice. Od prosince 2014 je součástí mediální skupiny Albatros Media a.s. Zaměřuje se zejména na knihy pro děti a mládež, leporela, slovníky, učebnice a turistické průvodce. Mezi bestsellery patří ERAGON, Letopisy Narnie, Maturita v kostce. Produkce se pyšní díly Václava Čtvrtka, Zdeňka Svěráka nebo Pavla Kantorka.

Ukázka z knihy

Ve chvíli, kdy zazněla poslední věta, se Šárka odvážila znovu vykouknout ze svého úkrytu k hlavnímu oltáři. Vše do sebe v tu chvíli najednou zapadlo, jako když poslední díle puzzle vykreslí celý obraz. Ještě než uviděla z boku tvář muže, který tak znervózněl kněze, vzpomněla si, kde ten syčivý hlas slyšela. Nemýlila se. Vedle Nowotného stál hubený drobný Bloňdák s tetováním na rukou, krku i tváři. Byl to on. Jeden z poskoků muže, který před ní rázoval v podzemí na Krkavci. Teď už nepochybovala, že hůl, o kterou se opírá podnikatel Nowotny, je ta samá, kterou kdysi svírala kostnatá ruka Dědka.

O autorovi

Vít Martin Matějka se narodil v roce nejlepšího pop-artu 1982 v Písku. Vystudoval lékařskou fakultu v Plzni, kde se následně usadil a začal pracovat jako onkolog. Tvůrčím psaním se zabývá již od středoškolských let, se střídavými úspěchy se účastnil literárních soutěží. Několik let recenzoval knihy pro portál Mfantasy. Kromě psaní se ve volných chvílích věnuje sjíždění kopců na snowboardu nebo na kole. Literaturu konzumuje i pasivně, pro omezené časové možnosti pak poslední dobou hlavně formou audioknih. V sérii Klub klikařů už vyšly díly Boj o Krkavec, Prokleté Velikonoce a nejnovější Bitva v podzemí.

(Zdroj informací: web autora)

Vyhrajte knihu Klub Klikařů – Bitva v podzemí

Lukáš, Jirka a Šárka mají radost, že se jim už několikrát podařilo zabránit něčemu špatnému. Jak se ale zdá, není všem dnům konec a kamarády čeká další napínavé dobrodružství plné napětí.

Ve spolupráci s autorem Vítem Martinem Matějkou vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Klub Klikařů – Bitva v podzemí. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Klub Klikařů – Bitva v podzemí
probíhá od 29. března do 11. dubna 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Klub Klikařů – Bitva v podzemí

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKlub Klikařů – Bitva v podzemí

Matějka, Vít Martin

Fragment, 2024

Napsat komentář