"Teď uvidíme..." Anička Slováčková promluvila o náročném a zdlouhavém boji s rakovinou

Anna Slováčková 4

Autor: Pavel Krejčí

28. března 2024 9:45

Anička Slováčková od podzimu opět zápasí se zákeřnou rakovinou, což znamená pravidelné návštěvy nemocnice kvůli léčbě i kontrolám. Vítězství nad nemocí zatím herečka a zpěvačka neoznámila. Blíží se ten moment? 

Její fanoušky nepochybně musí těšit, že se Slováčková nechala slyšet, že léčba pokračuje poměrně úspěšně. "Nějaké větší vyšetření jsem měla před měsícem a teď mě čeká znova," řekla webu super.cz.

"Tak uvidíme, jestli je to pořád tak úspěšné, jako to bylo teď. Je to zdlouhavé a náročné, ale to je každá léčba nějakého vážného onemocnění. Spíš jde o to, aby člověk vydržel co nejdéle a co nejdéle byl na léčbě, která mu je dávána," dodala dcera slavných rodičů.

Čtěte také

Slováčková začátkem loňského října na sociální síti prozradila, že rakovina jí byla diagnostikována o necelý měsíc dříve, když se chystala oslavovat vydání desky a nového klipu.

"Usadila se mi tentokrát v plicích. Jsem připravena znovu k boji. Minimálně dnes jsem se na ten boj už trochu připravila. Vybojovala jsem si to poprvé - věřím, že to zvládnu i podruhé," připomněla, že už jednu zkušenost se zákeřnou nemocí má.

Herečka a zpěvačka se svěřila, že cítí vztek a strach. "Taky mám pocit, že jsem všechny zklamala. Nechci v nikom vzbuzovat strach a nechci, aby to vypadalo jako pravidlo, že se rakovina může vrátit. Pravidlo to totiž není," dodala. 

Témata: Anna Slováčková