Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Eva Burešová vyhlásila pauzu: Sedm let a dost!

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Eva Burešová vyhlásila pauzu: Sedm let a dost!

Andrea Malá

28. března 2024 10:53

Eva Burešová Video

Nejenže skončí populární "primácký" seriál ZOO, na place se ještě před definitivním koncem natáčení přestane objevovat Eva Burešová. Mají se diváci připravit na její předčasný odchod ze seriálu? 

Burešová prozradila, že její konec v ZOO rozhodně nepřichází ze dne na den. "Už loni v srpnu jsem se domluvila s produkcí, že bych chtěla rok pauzu," řekla webu super.cz a připomněla, že v seriálech hraje nepřetržitě sedm let. Proto si chce vzít přestávku. 

"Sedm let je dlouhá doba, lidi dělají tyhle změny v práci, myslím, že je to někdy potřeba. To natáčení je intenzivní, posledních pět let jsem točila hlavní role. Už toho začalo být moc, což jsem si loni uvědomila," vysvětila.

Diváky však seriálová hvězda ujistila, že o její postavu nepřijdou až do poslední epizody. Herečka a zpěvačka totiž předtočí, co bude potřeba. 

Burešová podle svých slov na seriály nezanevře a po pauze do nich ráda znovu naskočí. "Mě baví potkávat se s kolegy, pořád s někým novým, kontakt s kamerou, objevování dalších částí ateliéru, sledování vývoje své postavy," poznamenala. 

Nejnovější zprávy