Jak si pořídit luxusní auto?
Doporučujeme

Projížďka v luxusním sportovním voze? Jednou za život by si ji měl vyzkoušet každý milovník aut

Máte seznam motoristických přání, která byste si chtěli během život splnit? Jestli se v tomto seznamu nenachází projížďka sporťákem, měli byste zvážit její přidání. Proč? Tento adrenalinový zážitek si totiž musí vyzkoušet každý milovník automobilů.

Projeďte se luxusním sporťákem s instruktorem po boku

Nevíte, čím si udělat radost? Co takhle se projet autem, které má pod kapotou tolik koní, že vám z toho půjde až mráz po zádech? K tomu, abyste se mohli projet nadupaným sporťákem, nemusíte vybrat své celoživotní úspory, ale využít speciálních nabídek, kdy usednete za volant nadupaného žihadla a společně s instruktorem se vydáte na projížďku.

Mrazení a poznávání se s vozem v zatáčkách stojí za to

Při řízení vozu, které při sebemenším přidání plynu vyrazí prudce vpřed a zprvu vám bude jeho interiér připomínat vesmírnou loď, zažijete příjemné mrazení. Možná budete mít i nutkání zjistit, co vše auto dokáže, ale mnohem lepší než nezáživná cesta po dálnici, je zdolávání zatáček. Při klasické jízdě po městě či mimo něj totiž zjistíte, jak auto reaguje a budete muset být neustále ve střehu.

Je libo Ferrari, Lamborghini či Mustang?

Zatímco někteří touží projet se vozem Ferrari, jiní sní o Lamborghini, americkém Mustangu či třeba závodním Porsche. Dobrá zpráva je, že nabídek existuje tolik, že se každý může projet ve svém vysněném voze. Který je ten váš?

Dopřejte si adrenalinový zážitek, na který jen tak nezapomenete a zakupte si projížďku v závodním super voze. Tradičně trvají projížďky půl hodiny, ale je možné vyzkoušet i krátkou patnáctiminutovou, ale naopak i dlouhou hodinovou. Dopředu vás ale varujeme, že u jedné projížďky pravděpodobně nezůstanete. Aut, která by chtěl každý nadšený motorista řídit, totiž existuje mnoho.

Zdroj foto: www.freepik.com