Můj kousek štěstí

Je to tady! Pecháčková randí s Bilinou!

Seriálu ZOO by měla děkovat, přinesl jí první velkou roli a zřejmě i první velkou lásku...

Jediné oko nezůstává suché! Přesně to, o čem se tak dlouho spekulovalo, se nejspíš stalo skutečností.

Vše nasvědčuje tomu, že hlavní hvězdy seriálu ZOO – Michaela Pecháčková (20) a Šimon Bilina (28) jsou nový pár. Zamilovanou dvojici představují i v seriálu, proto nelze vyloučit, že si na lásku hráli tak dlouho, až jim přerostla i do skutečného života.

A fanoušci jásají! Poměrně intimní fotografie, které krásná blondýnka zveřejnila na sociální síti Instagram, hovoří jasnou řečí. Snímek, kde se k sobě tulí, opatřila herečka obrázkem srdíčka.

Podle mnohých jasný důkaz toho, že je zamilovaná až po uši. Také bylo na čase. Doposud žila jen prací, anebo to alespoň tvrdila.

Bilina ještě donedávna chodil s kolegyní Hanou Drozdovou (31), ale před pár měsíci se rozešli. Nelze vyloučit, že právě půvabná blondýnka ze ZOO byla důvodem jejich rozchodu.

Pecháčková byla dávána dohromady s řadou seriálových kolegů, například s Tomášem Klusem (37) či Goranem Maiellem (24). To všechno byly patrně jen fámy, zatímco teď se jedná o lásku. Herec se však bude muset smířit s faktem, že pro krásnou přítelkyni asi bude prioritou kariéra.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden