Můj kousek štěstí

Kvůli své osudové lásce k Rážovi si Alena Vránová několikrát sáhla až na dno

Můj kousek štěstí

Romance, která vznikla během natáčení slavné pohádky, bohužel šťastný konec neměla. Idylka se po několika letech začala bortit a následoval rozvod…

Měli vše, co si jen mohli přát, přesto to na záchranu jejich manželství nestačilo. Byl to hlavně nedostatek času, který si na jejich vztahu vybral svou daň a po letech plných nevěr přišel nevyhnutelný rozvod.

Byly doby, kdy se zdálo, že by mohla mít představitelka princezny Krasomily stejně pohádkový život jako sama princezna. Byla krásná, měla úspěšnou kariéru a u nohou jí ležel nejeden ctitel.

A když se Alena Vránová (91) zamilovala do tehdejšího lamače ženských srdcí Vladimíra Ráže (†77), nikdo o tom, že spolu budou šťastni, dokud je smrt nerozdělí, ani nepochyboval. Vždyť jejich láska rozkvetla jako poupátko během natáčení úspěšné pohádky.

Místo šťastného konce ale herečku čekalo spoustu let trápení, kdy manželovi tiše trpěla jeho četné nevěry. Milovala ho, ani to však

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden