28. března 2024 • 20:00

Zlín - Litoměřice 2:0. Berany spasil Holík! O finále rozhodne sedmý duel

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Boj o účast ve druhé baráži o extraligu v řadě ještě nevzdávají. Hokejisté Zlína vyhráli v šestém zápase semifinále play off první ligy 2:0 proti Litoměřicím, srovnali sérii na 3:3 a o postupujícím do finále rozhodne duel č. 7. Berani, kteří odvraceli konec sezony, o vítězství rozhodli ve druhé třetině, kdy se za 28 sekund prosadil útočník Petr Holík. Zkušený centr následně nahrál i na druhý gól. Brankář Daniel Huf vychytal čisté konto. Sedmý zápas je na programu v sobotu od 17:00.



Berani se ujali vedení po 28 sekundách druhé třetiny, kdy potrestali vyloučení Jiřího Jebavého z konce úvodní části. Střelou z pravého kruhu překonal Oldřicha Cichoně Petr Holík. V 37. minutě po Holíkově přihrávce zpečetil výsledek z brankoviště Fin Mikko Salmio. Brankář Daniel Huf udržel poprvé v letošním play off a popáté v sezoně čisté konto.

Góly

Domácí: 20:28. Holík, 36:14. Salmio

Hosté:

Sestavy

Domácí: Huf (Kořének) – Riedl, Salonen, Warg, Čáp, M. Novotný, Zbořil, Suhrada – Paukku, Holík, Salmio – Süss, Werbik, Šlahař – Z. Sedlák, Kindl, Novák – Köhler (C), Sadovikov, P. Sedláček (A).

Hosté: Cichoň (Šatný) – Jebavý (C), Tůma, Benda, Krutil, Husák (A), Tomek, Kroupa – Kordule, Jícha (A), Costa – M. Vitouch, Kuťák, P. Svoboda – Plos, Korkiakoski, Sihvonen – Hrabík, Žmola, Ton.

Rozhodčí

Bejček, Kubičík – Kokrment, Polák

Stadion

Zlín, Trinity Bank Arena Luďka Čajky

Návštěva

4712 diváků

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud