Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show Survivor opustil Sebastian Navrátil. Jeho odchod byl dobrovolný, avšak z vážných osobních důvodů.

Chtěl se totiž ještě setkat se svým otcem, který jeho matku opustil už v porodnici, a tak spolu neměli hlubší vztah. Před nějakou dobou se ale Sebastian dozvěděl, že jeho otec bojuje s rakovinou, a chtěl by se s ním setkat, než bude pozdě. „Asi bych si do konce života vyčítal, kdybych se se svým tátou nemohl rozloučit. A tak jsem si říkal, že až tahle chvíle přijde, tak se budu rozhodovat srdcem, a doufám, že mě nikdo nebudete mít za zbabělce. Cítím, že bych měl být někde jinde, udělat správnou věc a jít se s ním rozloučit, dokud je čas. Survivor opustit nechci, ale jdu udělat to, co je správné a co by měl udělat každý syn,“ řekl Sebastian mimo jiné během kmenové rady.

Aktuálně je Sebastian aktivní už i na sociálních sítích, kde zveřejnil své pocity. „Nebudu vám lhát, takhle jsem si konec své cesty Survivorem nepředstavoval. Všechny věci ale nejde naplánovat, na všechno se nejde připravit a někdy holt nezbývá nic jiného než se na místě rozhodnout a doufat, že jste se rozhodl správně. Můj kamarád Jitka mi před odletem řekl větu, která mi uvízla v paměti: Kámo, velký chlapi dělají velká rozhodnutí. To jsem ale ještě neměl tušení, že to největší rozhodnutí si na mě nepřipraví hra, ale sám život,“ uvedl zpěvák s tím, že se rozhodl opravdu správně.

„Věděl jsem, že tahle chvíle jednou přijde. Doufal jsem, že to nebude v rámci Survivoru, ale zároveň jsem věděl, že pokud se tak stane, budu se řídit srdcem. Nebylo to lehké rozhodnutí, ale vím, že bylo správný. To štěstí v očích táty, když skoro po 10 letech viděl všechny svoji děti pohromadě, si chci zapamatovat. Mockrát děkuju všem, kteří mi drželi palce a podporovali mě. Bylo mi ctí být jedním z těch, kteří poznali, jaký to je být Survivor. A jak zpívám v jedné své písni: Já nezapomínám. Váš Sebastian,“ dodal Sebastian Navrátil, který byl jedním z nejoblíbenějších hráčů Survivoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám