SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky do kina na film Suga│Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE

28. března 2024 14:51
Do kin po celém světě včetně Česka a Slovenska míří tento koncertní film ve dvou exkluzivních termínech, 10. a 13. dubna. Předprodej vstupenek právě začal a ty s námi můžeš dvě vyhrát!

Ačkoliv si obdivovatelé a obdivovatelky korejské k-popové senzace BTS ještě nějakou dobu počkají na nový materiál i koncertní turné oblíbené kapely – je tu alespoň sólové vystoupení jednoho ze členů, Sugy. Do kin po celém světě včetně Česka a Slovenska míří koncertní film Suga│Agust D TOUR ‚D-DAY‘ THE MOVIE ve dvou exkluzivních termínech, 10. a 13. dubna. Na pódiu se navíc objeví v duetech i další členové BTS. Předprodej vstupenek právě začal. Do kin distribuuje společnost Aerofilms.

I když se Suga (vlastním jménem Min Jun-ki) přidal ke globálnímu fenoménu BTS coby producent, velmi brzy se vyprofiloval coby rapper. V této roli debutoval už na jejich prvním singlu 2 Cool 4 Skool, a to skladbou No More Dream. Svou producentskou roli v týmu BTS si ale nadále drží. Sólovou kariéru zahájil v roce 2016 prostřednictvím mixtape Agust D, která se nebála otevírat témata jako deprese či sociální fóbie a zároveň představila jeho druhé alter ego, pod nímž vydává své počiny mimo domovské BTS. S vlastním albem debutoval až o sedm let později, když vydal desku D-Day.

SUGA

Tohle úspěšné období završil muzikant, který je v současnosti pátým nejúspěšnějším jihokorejským umělcem na streamovací platformě Spotify, mamutím turné. Celkem 25 zastávek v deseti městech přilákalo téměř 300 tisíc diváků. Elektrizující energii těchto koncertů nyní zachycuje film Suga│Agust D TOUR ‚D-DAY‘ THE MOVIE, který fanouškům Sugy a BTS na celém světě nabídne jedinečný zážitek. Fanoušci této k-popové skupiny se navíc dočkají i vystoupení dalších členů RM, Jungkooka a Jimina.

Devadesátiminutová show, kterou si budou moci diváci vychutnat na velkých plátnech ve středu 10. a v sobotu 13. dubna, je tak jedinečnou příležitostí opět vidět alespoň část populární kapely pohromadě. BTS by se v kompletní sestavě měli opět objevit v roce 2025. Seznam zapojených kin najdete na webu Aerofilms.

Více informací najdete zde.

Vy s Óčkem můžete vyhrát lístky do Cinema City Liberec na 10.4. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku.

SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ NAJDETE ZDE.

Související

HLASUJTE V ÓČKO CHART