StarDance 2024: Které hvězdy budou tančit? První jméno na obzoru!

Všechny páry poslední odvysílané řady StarDance.

Autor: Pavel Krejčí

28. března 2024 16:22

Není žádným tajemstvím, že televizní diváci se letos mohou těšit na další řadu populární StarDance. Na obrazovkách České televize se s ní tradičně počítá na podzim, přípravy už jsou každopádně v plném proudu. V médiích dokonce koluje jméno jedné soutěžící. 

Uplynuly sice teprve tři měsíce od chvíle, co se Darija Pavlovičová a Dominik Vodička stali králem a královnou tanečního parketu v rámci 12. řady StarDance, ale už se řeší série s pořadovým číslem 13. Česká televize ji má odvysílat letos na podzim a nejspíš ještě před letními prázdninami budou diváci znát, na které známé osobnosti se mohou těšit. 

V médiích se každopádně objevilo první jméno už nyní. "První, kdo má podepsanou smlouvu, je Lucka Vondráčková. Nabídku přijala s velkým nadšením," tvrdí zdroj deníku Blesk. Herečka a zpěvačka pochopitelně nic nepotvrdila. Na oficiální oznámení si lidé musí počkat. 

Čtěte také

Jednu jistotu už každopádně všichni máme a asi nikoho nepřekvapí, o co jde. Podle informací deníku Aha! budou moderátory televizní taneční show opět Marek Eben a Tereza Kostková. K podpisu příslušných smluv má dojít na jaře. 

O složení poroty zatím nic nepadlo, ovšem i tam jsou stálice, jejichž místa nejspíš nebudou obsazena někým jiným. Diváci si StarDance například bez Zdeňka Chlopčíka neumí představit. 

Témata: StarDance Lucie Vondráčková