Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Anička Slováčková překvapila: Hlavou se jí honí myšlenky na svatbu!

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Anička Slováčková překvapila: Hlavou se jí honí myšlenky na svatbu!

Andrea Malá

28. března 2024 16:56

Anna Slováčková Video

Anna Slováčková od loňského podzimu opět bojuje s rakovinou, zároveň se stále snaží žít normálním životem. I proto se na pořad dne mohou dostat úvahy o svatbě, když je dcera slavných rodičů momentálně zadaná. Fanouškům se ale svěřuje i s jinými věcmi. 

Slováčková například věnovala několik vět svému jídelníčku. "Ty chutě mě teď už fakt šikanujou… ale to, že jsem jahodová holčička, to víme už docela dlouho všichni… takže se asi nemám čemu divit," poznamenala na instagramu.

"Jahodová holčička" má momentálně partnera, jehož identitu před veřejností tají. Nedělá ji ale nahlas mluvit o stvrzení svazku. "Já o svatbě uvažuju, ale je otázka, jestli o tom uvažuje i můj partner," nechala se slyšet podle deníku Blesk.

Známá herečka a zpěvačka dokonce naznačila, že by posun ve vztahu mohla iniciovat sama. "Už jsem mu sama řekla, že jestli mě nepožádá, tak ho požádám sama! Letos je přestupní rok, takže by to holky taky mohly udělat," vysvětlovala. 

Nakonec ale Slováčková dala zpátečku, když přiznala, že to není na pořadu dne. "Máme spoustu jiných věcí, které musíme řešit a dát do kupy, než se vrhneme na svatbu," dodala. 

Nejnovější zprávy