Jeremy Renner je zpět v akci! V traileru seriálové pecky už zase rozdává rány

Zdroj: Paramount+

Jeremy Renner se po hrozivé nehodě, která ho málem stále život, dal konečně do pořádku, a už v létě se představí v třetí řadě drsného seriálu Starosta Kingstownu. Společnost Paramount+ představila první teaser, premiéry se ale dočkáme na SkyShowtime.

Seriál z dílny Taylora Sheridana, tvůrce Yellowstonu, všech jeho prequelů a filmů Wind River a Sicario, vypráví příběh McLuskyových. Rodiny vládnoucí městu Kingstown v Michiganu, kde jediným prosperujícím byznysem je vězeňství. Seriál zkoumá systémový rasismus, korupci a nespravedlnost, které vynášejí na světlo postavy, jež se snaží obnovit spravedlnost a pořádek ve městě zmítaném nepokoji.

Čtěte také: Viggo Mortensen v nelítostném westernu! Trailer láká na drsné přestřelky a nával emocí

Ve třetí sérii Kingstownem a jeho obyvateli otřese série výbuchů, když se ve městě usadí nová tvář ruské mafie a uvnitř i vně vězeňských zdí se rozzuří drogová válka. Mike McLusky (Jeremy Renner) musí válku ukončit, ale to je úkol, který se snáze řekne, než splní. Zvláště když známá tvář z jeho vězeňské minulosti hrozí, že zmaří jeho pokusy udržet mír mezi všemi frakcemi.

Starosta Kingstownu se dočká nové řady téměř za dva měsíce. Ve Spojených státech a Kanadě bude mít premiéru 2. června, o den později pak na všech platformách spojených s Paramount+. V případě Česka to bude samozřejmě streamovací služba SkyShowtime, kde jsou k dispozici obě předchozí série.

Plakát k první sérii. Zdroj: Paramount+