Eva Perkausová: Kdy se sympatická blondýnka vrátí na Primu?

Eva Perkausová 3

Autor: Pavel Krejčí

28. března 2024 19:16

Eva Perkausová už má za sebou v letošním roce dvě významné události, po narození druhého potomka v těchto dnech oslavila kulaté 30. narozeniny. Zároveň ji ještě čeká návrat na televizní obrazovky. Kdy si ho diváci dočkají? 

Perkausová zmínila angažmá na Primě i v narozeninovém příspěvku. "Nikdo nevíme, co nám život nadělí, ale pokud jsme zdraví, máme vše. Přála jsem si do třiceti let mít rodinu. Dnešním dnem je mi třicet a mam dva díky bohu zdravé syny, milující rodinu, kolem sebe optimistické lidi a práci, která mě baví a naplňuje," napsala na instagramu.

I z těchto slov bylo více než jasné, že plánuje návrat na Primu. V pořadu ShowTime prozradila, kdy se na ni diváci mohou těšit. "Myslím, že tak koncem května, možná už v půlce, bych mohla naskočit," svěřila se sympatická blondýnka. 

I po narození druhého syna se tak hodlá vrátit do práce pouhé tři měsíce po porodu. "Arianovi už budou tři měsíce a už to s ním bude o něco lepší. Naše pracovní doba je taková přívětivá," poznamenala moderátorka. 

Témata: Eva Perkausová