Quantcast

Ruská platforma začala odmítat nové zákazníky

| redakce | tisk | názory

Operátoři televizních služeb obvykle vynakládají obrovská úsilí pro získání nových zákazníků a to jako atraktivní nabídkou za příznivou cenu, tak i reklamními kampaněmi. Jiná situace je u jedné ruské platformy, která pozastavila příjem nových klientů.

Provozovatel ruské satelitní televizní služby Russkij Mir (Ruský svět) na svých oficiálních stránkách své případné zájemce o programovou nabídku informoval, že z důvodu obrovského množství přijatých žádostí dočasně pozastavuje přijímání nových objednávek. Operátor zároveň dodal, že pracuje na zefektivnění systému a tedy i rychlejšího zpracování požadavků klientů.

Satelitní televizní platforma Russkij Mir se vysílá přes ruský telekomunikační satelit Express AT1 na pozici 56°E a je určena pro ukrajinské oblasti anektované k Ruské federaci - LDNR, Chersonské a Záporožské oblasti, Krymské republiky a město Sevastopol.

Provozovatel platformy nyní řeší zabezpečení programové nabídky před neautorizovaným příjmem. Stávající systém podmíněného přístupu DRE Crypt byl totiž prolomen a programy je nyní možné přijímat i na necertifikovaných zařízeních. Podle dřívější informace operátora bude v dubnu problém s neautorizovaným příjmem vyřešen vyšším zabezpečením programů.

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články