Video: 8měsíční klouček tančí lépe než kdejaký profík! Lidé jsou z něj úplně paf

Záběry talentovaného malého tanečníka, který je fanouškem megahitu zpěváka Bruna Marse, se rychle začaly šířit na sociálních sítích, kde je vidělo 14 milionů lidí.

Malý chlapec tleská i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Naučit se dobře tančit latinu, standard, break-dance, hip-hop nebo jakýkoli jiný styl vyžaduje hodiny tvrdé dřiny a odříkání i úctyhodnou porci nadšení. Když se ale narodíte s výjimečným talentem, půjde vám to skoro samo už od raného dětství. Podobně jako osmiměsíčnímu chlapci, jehož taneční umění se šíří po internetu rychlostí blesku. Video, které ho zachytilo, nasbíralo miliony zhlédnutí.

Malý tanečník je fandou Bruna Marse

Rodiče malých dětí každý den zaplavují sociální sítě neuvěřitelným množstvím větších či menších úspěchů svých ratolestí. Je asi jedno, zda jich šikovné děti dosáhly v kulturní nebo sportovní oblasti, zdaleka ne všechny jsou něčím výjimečné. Vyjma pyšných maminek, tatínků, babiček a hrstky příbuzných by je asi málokdo další označil za obdivuhodné, píše web Goniec. Existují ale výjimky.

18měsíční chlapeček udivuje svět dokonalou hrou na klavír. Jeho výkon je doslova dechberoucí

Některá videa totiž stojí za to zhlédnout, protože umění malých capartů opravdu zaslouží obdiv a jistě vás nadchne nebo alespoň pobaví. Nedávno se jedno takové objevilo na facebookovém profilu GentryJones a velmi rychle nasbíralo 14 milionů zhlédnutí a přes 630 tisíc lajků. Zachycuje tančícího osmiměsíčního chlapečka, který zřejmě zbožňuje písničky hvězdného amerického zpěváka Bruna Marse.

Rozjel to jako skutečný profesionál

Talentovaný prcek to totiž pořádně rozbalil na pecku Uptown Funk a tančil dokonce lépe než kdejaký profesionál. Nejenže prokázal, že má na svůj věk neobvykle perfektní cit pro rytmus, ale své pohyby pořádně vypiloval. Na videu je vidět, jak se také snaží napodobovat choreografii v klipu populárního zpěváka, který je současně i vynikajícím tanečníkem, a celkem se mu to daří. Rodiče natočili jeho řádění na mobil a video se rychle stalo hitem internetu.

This little guy right here on his Bruno Mars…awesome!!!🎶🎤

Zveřejnil(a) Gentry-Jones dne Sobota 6. května 2023

Uživatelé sociálních sítí jsou z malého tanečníka doslova u vytržení. V diskuzi se to začalo okamžitě hemžit radami, aby rodiče neotáleli a přihlásili syna do taneční školy. Těžko uvěřit, jak moc je dobrý. Mám chuť ho obejmout,“ napsal jeden z diskutujících. „To je ale talent. Takový smysl pro rytmus jsem neměl ani ve 14 letech,“ dodal jiný. „Z tohoto chlapce se jednou stane hvězda tanečního parketu,“ poznamenal další.

Co říkáte na to, co převádí malý tanečník?

Diskuze Vstoupit do diskuze
129 lidí právě čte
Zobrazit další články