Zakládající členové, kteří tvoří zdravé jádro kapely J.A.R., jsou od konce devadesátých let Roman Holý, Oto Klempíř, Michael Viktořík a Dan Bárta. Právě Viktořík s Klempířem natočili pro diváky pozvánku, kde je na předávání Cen Anděl sami zvou. S vážnou tváří to ale rozhodně nebylo.

Nejdříve se oba cpou před kameru, kde se přetlačují a následně začnou hulákat přes sebe. Dobrá nálada a zejména Viktoříkova pověstná energie z videa jen srší. „Kam se furt cpeš?“ říká v úvodu Klempířovi, jež se snaží pozvat na jejich vystoupení.

Vzhledem k velikonočním svátkům pak Viktořík vystřelí větu, kterou dostává všechny do kolen. „Ukážeme vám velikonoční vejce. Tak se bavte, nebo se zabte,“ ukončuje pozvánku s celkem jednoduchým vzkazem.

Kromě jiného na cenách vystoupí i třeba Ben Cristovao a Sofian Medjmedj s hitem Slzy, Marcell, operní pěvec Adam Plachetka s Ondřejem Havelkou a jeho Melody Makers, zpěvačka Anna K. nebo Jelen a Hradišťan.

Pořadatelé tentokrát na rozdíl od předchozího ročníku, kdy ho moderoval Martin Mikyska alias Mikýř, vsadili na moderátorskou dvojici ve složení Honza Dědek a Ivana Kulhánková.

„V oslovení této moderátorské dvojice vidíme velký potenciál, mimo jiné v jejich mnohostrannosti a profesionalitě. Jsme přesvědčení, že se budou Honza a Ivana výborně doplňovat a že se nám díky nim podaří uchopit celý večer, nejen co se moderace týká, pro diváky atraktivně, zábavně a zároveň důstojně tak, jak se na Ceny Anděl patří,“ uvádí Lucka Hájková z pořádající společnosti LUFF PRODUCTION.

Třiatřicátý ročník cen České hudební akademie – Anděl Coca-Cola 2023 se uskuteční v sobotu 30. března v pražském O2 universu. Přímý přenos odvysílá od 21:20 ČT1 a YouTube kanál Cen Anděl.

Související články