Football Manager 2024 - Nové sestavy

Football Manager 2024 prošel aktualizací sestav

30. 3. 2024
Zdroj náhledu: sigames.com

Nově pečená aktualizace do populární manažerské hry Football Manager 2024 od vydavatelství SEGA už uzřela světlo světa. V ní se můžete dočkat čerstvě aktualizované sestavy a atributů hráčů letošní fotbalové sezóny. Ve hře na vás čekají aktualizovaná data z více než 2 500 světových fotbalových klubů. Jak už jsem zmínil v recenzi, Football Manager 2024 je hra dat, čísel a logického přemýšlení. U toho musíte dobře ovládat cizí jazyk nebo alespoň investovat do koupi fanouškovského překladu. Vývojáři ze Sports Interactive si to samozřejmě uvědomují, a proto hlavně pro začínající hráče připravili deset ideálních týmů, u kterých se předpokládá nejlehčí začátek pro nováčky. Pojďme se tedy podívat na podle mě ty nejzajímavější z nich.

FC SEOUL

Fotbalový klub z korejské K League 1 zvedl ligovou trofej už šestkrát. Bohužel se mu poslední dobu moc nedaří a jeho umístění často bývá v dolní polovině tabulky. Proto se vedení klubu rozhodlo zalovit v přestupových vodách, kde ulovili famózní úlovek: povedlo se jim získat na volný přestup bývalého anglického reprezentanta Jesseho Lingarda. Vývojáři i z tohoto důvodu vybrali klub z pro nás exotické fotbalové destinace. Troufnete si být korejským majstrem?

sigames.com

BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH

Dalším vybraným klubem se stala německá bundesligová Borussia Mönchengladbach. Klub s českým Tomášem Čvančarou by mohl tuzemáky přitáhnout více. Po odchodu Jonase Hofmanna a Ramyho Bensebainiho se letos klubu moc nedaří, ale právě vy byste to ve hře mohli zvrátit a na stadionu s kapacitou 50 000 diváků pak slavit a sbírat úspěchy.

sigames.com

FIORENTINA

Nejbližší soupeř západočeské Plzně v Evropské konferenční lize nebude pro našince ta nejoblíbenější volba. Italský klub ale je na vzestupu a vy můžete být u toho. Nebo naopak pohřbít veškeré naděje na jeho sebevědomé cíle. Loňský finalista výše zmíněné ligy má hlavně nebezpečnou trojičku Lucase Beltrána s Nicolásem Gonzálezem a Jonathanem Ikoném. Postavte se tedy viktoriánům a zkuste zabojovat o titul v lize průměrně bohatých klubů.

sigames.com

Mezi další doporučené týmy patří anglický Ipswich Town, italská Bologna, belgický RSC Anderlecht, německý SV Darmstadt 98, londýnský Charlton Athletic, skotský Dundee FC a polský Górnik Zabrze. Bohužel z českých a slovenských týmů se momentálně do hledáčku vývojářů nedostal žádný. Pevně ale věřím, že když budou české týmy předvádět v pohárové Evropě výsledky jako letos, pozornosti světového publika neuniknou.

Pavol Kunca

Pavol je typický vášnivý hráč, ktorý na hry nemá čas. K hernej stoličke ho posadila stará dobra 1.6, ktorej sa drží do dnešných dní. Akčné strieľačky sú jeho „domovské vody“ a preto nedá dopustiť na herné série ako Far Cry alebo Mafia. Nevyhýba sa ani stratégiám, športovým, či rôznym puzzle logickým hrám. Ako perfekcionista rád dohráva hry na 110%, kedy loví každý jeden možný achievement. Okrem hrania sa rád vzdeláva, veľa cestuje a ani šport či kniha mu nie sú cudzie pojmy. Rozhodne nejakým tým pivečkom s priateľmi nepohrdne.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.